Unik möjlighet att bli Franchisetagare i säkerhetsbranschen

Unspecified place of work

Franchisetagare

2022-04-04

Contact details

Niklas Hallden

0770-112 060

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-09-03

Date of publication

2022-04-04

VILL DU BLI FRANCHISETAGARE INOM SÄKERHETSBRANSCHEN?
Nu finns en unik möjlighet för dig att starta eget bolag med hjälp av Svenska Alarms populära och certifierade produkter. Gynnsamma samarbetsvillkor ger dig de bästa förutsättningarna för att etablera och bygga upp ett lönsamt säkerhetsbolag.
 
VEM ÄR DU?
Du vill bli en entreprenör som får saker att hända och motiveras av nya utmaningar. Du är visionären som ofta står i centrum och som människor vänder sig till när de behöver en kreativ lösning. Du har gott om relevant erfarenhet och har självklart ordnad ekonomi.

VAD KOMMER DU ATT GÖRA?
Med hjälp och stöttning kommer du att bygga upp en kundportfölj i din egen exklusiva region. Ditt bolag bygger på Svenska Alarms beprövade affärskoncept för smarta larm och kamerabevakning för hem och företag. Du arbetar för dina kunders säkerhet och signalerar trygghet med moderna produkter.

BYGG ETT EGET LÖNSAMT BOLAG
Genom denna unika möjlighet till samarbete med Svenska Alarm finns det goda förutsättningar till god avkastning. Ditt bolag får intäkter från löpande abonnemang och försäljning plus merförsäljning till befintliga kunder. Svenska Alarm har hög tillväxt och god lönsamhet. Bolaget utsågs 2016, 2017 och 2018 till Gasellföretag och därefter till Mästargasell av Dagens Industri.

Anmäl ditt intresse för mer information!

82 % funderare på att starta eget

Ta steget nu. Skicka in din ansökan idag!

Apply for this job
Final application date 2022-09-03

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Svenska Alarm säljer smarta larmsystem för att motverka inbrott och brand till privatpersoner och företag i Sverige. Företaget startades år 2009, omsätter 25 miljoner kronor och har 30 medarbetare, huvudkontoret ligger i Malmö. Svenska Alarm är medlem i branschorganisationen Säkerhetsbranschen, godkänd larminstallatör av polisen, certifierat larmbolag av Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering, SBSC, och rekommenderad av SSF Stöldskyddsföreningen.
www.SvenskaAlarm.se