Nu söker vi 1-2 Byggservicesnickare till Sälen.

Malung-Sälen

Snickare

2022-05-11

Contact details

Emil Forstman

Platschef Byggservice, Malung-Sälen

073-633 41 33

E-mail me

Mikael Wilén

HR-ansvarig

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-05-29

Date of publication

2022-05-11

Skoglunds är redan ett väletablerat företag i Siljansregionen både inom byggservice och entreprenad. Vi har funnits många år även i Malung och Sälen och nu vill vi fortsätta att växa i Sälen, följ med på vår fortsatta resa du med.
 
Nu söker vi hantverkare till vår byggserviceavdelning i Sälen.
 
Byggservice
Vi är idag ca 10 hantverkare i Malung-Sälen och behöver nu rekrytera 1-2 nya medarbetare för att fortsätta möta våra kunders efterfrågan. Som hantverkare inom vår byggservice-verksamhet så jobbar du med de flesta förekommande uppgifter, både med privatpersoner, företag och försäkringsbolag.
 
Vi söker speciellt dig med tidigare erfarenhet av att arbeta med byggservicearbeten och som trivs i den flexibla rollen, med kundkontakter och samordning med UE.
 
Du kommer att arbeta självständigt och med kollegor i egna byggserviceprojekt med stöd av vår platschef Emil, övriga hantverkare i Sälen och ibland även från våra andra byggserviceavdelningar samt administrationen i Leksand.
 
I rollen som hantverkare på Skoglunds byggservice kommer du även ha en viktig roll i att vårda våra kunder och samarbetspartners i Sälen.
 
Om dig
Vi söker Dig med relevant utbildning och yrkeserfarenhet som med stort engagemang, sunda värderingar och med öppet och positivt förhållningssätt i relationerna till såväl kunder, medarbetare och leverantörer och vill vara en viktig del av ett spännande företags framtid. Yrkesbevis och B-körkort är ett krav. Kunskaper inom Meps 2-systemet, tidigare erfarenhet från vattenskador och ett gott kontaktnät i området är meriterande när du söker till vår byggserviceverksamhet.
 
 
Språk
Krav: Svenska, Flytande
Meriterande: Teckenspråk
 
Körkort
Krav: B
Meriterande: Utökad B (B96), BE
 
Arbetslivserfarenhet
Minst 4 års erfarenhet
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med inledande provanställning.
 
Tillträde
Tillträde sker enligt ök.
 
Övrigt:
Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt.
 
Vi undanber oss all kontakt från säljare av platsannonser och rekryteringsföretag.
Sök den här tjänsten
Final application date 2022-05-29

Do you know someone who should see this ad? Share!

Om Skoglundsbolagen

Skoglunds var från början ett renodlat byggföretag, idag är vi ett av Sveriges äldsta kvarvarande i branschen. Genom åren har företaget vuxit och omfattar idag Skoglunds Bygg, Skoglunds Fastigheter, Skoglunds Måleri, Mora Byggservice och Leksands Maskinpartner. Oavsett dina behov och vem du möter, vill vi alltid sprida vårt engagemang och ge dig vår bästa service.

Behoven i samhället har sett annorlunda ut genom historien, men Skoglunds har alltid haft förmågan att anpassa sig efter sin tid, tagit kloka beslut och vårdat sina relationer. I grunden består ju hela vårt samhälle av människor och vi tycker om att lyssna, samarbeta och komma fram till lösningar. Skoglunds vårdar och värnar med andra ord om både hårda och mjuka frågor, det är så vi får kunder, leverantörer och våra anställda att trivas.


Vår vision är: Alltid nära till hands.
För oss innebär det att:

Vi vill skapa miljöer för boende, arbete och fritid som bidrar till livskvalitet.

Vi ska vara det pålitliga förstahandsvalet som tar ansvar, är professionella och har ett stort engagemang i alla relationer.

Du ska känna dig trygg, lyssnad på och nöjd med det utförda arbetet.


Du kan läsa mer om våra verksamheter på www.skoglunds.se eller www.morabyggservice.se