Pelican Self Storage i Sollentuna & Täby söker butikssäljare!

Sollentuna

Butikssäljare

2022-01-24

Contact details

Ulrika Mikkelsen

VD/Retail Staffing Manager

0767-774138

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Working hours

Part-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Access to own vehicle

Car

Application

Final application date

2022-01-28

Date of publication

2022-01-24

Pelican Self Storage söker butikssäljare på 75% till Sollentuna och Täby (du jobbar i båda anläggningarna).
 
Nu söker vi dig som älskar service och vill bygga långsiktiga, professionella relationer med våra kunder i Stockholm. Vi specialiserar oss på att göra det lilla extra, hitta bästa lösningen och säkerställa att alla kunder går från butiken med ett leende. Vi har en bra blandning av både privat- samt företagskunder där alla dagar ser olika ut. Du är vårt ansikte utåt, det viktigaste vi har. Vi söker nu en medarbetare med start omgående.
 
Våra öppettider är vardagar 10:00-18:00 samt helger 10:00-14:00. Ordinarie arbetstid inkluderar arbete varannan helg. Du utgår från två av våra anläggningar;  Sollentuna och Täby och dina arbetspass fördelas mellan dessa två anläggningar. Det kan även bli mer tid i alla våra 7 anläggningar i Stockholm beroende på frånvaro, semestrar och liknande. Vi är ett litet team där alla jobbar tillsammans och hjälper varandra. Våra anläggningar finns idag i Täby, Sollentuna, Bromma, Kungsholmen, Upplands Väsby, Lidingö, Lidingö Stockby samt Botkyrka.
 
Med andra ord, hos oss får du en trygg och framtidsäker anställning i en bransch som växer så det knakar och är inte sårbar för händelser ute i världen. Behov för förråd och utrymmen ökar i dagsläget och kommer fortsätta i framtiden.
 
Möjlighet att jobba upp till 100% vid behov, t.ex. sjukdom, semester och dylikt finns.
 
Vi erbjuder alla våra medarbetare en god möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett växande företag i en framtidsbransch, följ med oss på denna spännande resa!
 
Arbetsuppgifter:
- Försäljning av våra produkter i butik
- Uthyrning av förråd till både företag och privatpersoner
- Visst administrativt arbete
- Underhåll av butik och anläggning
- Bygga långsiktiga relationer med våra kunder
- Ger våra kunder ett bemötande med en exceptionellt hög servicegrad och kunskapsnivå
- Hjälpa våra kunder över telefon

Vi söker dig som:
- Har arbetat med försäljning i butik tidigare och har kassavana
- Tar initiativ, är självsäker med kunderna och tar kommandot samt är en glädjespridare som älskar service och försäljning
- Har lätt att lära sig nya IT-system
- Flytande svenska i både tal och skrift.
- Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift.
- Är trygg och bekväm med mycket eget ansvar då man jobbar själv i butiken.
- Det är meriterande om du har körkort och bil.

Ansökan
I samband med denna rekrytering samarbetar Pelican Self Storage med Retail Staffing med ansvarig rekryterare Ulrika Mikkelsen. För att uppfylla kraven i GDPR samt kunna hålla en god kommunikation med våra sökande tar vi emot ansökningar ENBART DIGITALT via annonsen, inte via e-post eller brev.
 
Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
 

Välkommen till Pelican Self Storage!

Apply for this job
Final application date 2022-01-28

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Pelican Self Storage grundades i Danmark 2009 av Nordic Real Estate Partners (NREP) med investering från M3 Capital Partners i London. Sedan den dagen har vi kommit en lång väg och vi fortsätter framåt. Pelican Self Storage är ett ledande nordiskt varumärke inom förvaring för hem och företag. Vi har anläggningar i Sverige, Danmark och Finland som är centralt belägna och lätta att komma till. Med 34 anläggningar i Sverige, Danmark och Finland och ännu fler på väg, har Pelican Self Storage en snabb utveckling.

Vi vill vara en servicepartner när människor flyttar till och från staden, ska arbeta utomlands, flytta ihop eller flytta hem, gifter sig och skaffar barn eller saknar källar- eller vindsförråd. Bara allmänt när livet förändras eller om utrymmet blir för trångt.

https://pelicanselfstorage.se/