Är du vår nya konsult?

Linköping

Konsult

2022-01-09

Contact details

Johanna Dyrke

HR-ansvarig

+46702203720

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Various

Wage conditions

Flexible

Application

Final application date

2022-01-23

Date of publication

2022-01-09

Vill du utmana dig själv i skarpa projekt inom IT och Management? Få erfarenhet av riktigt konsultarbete med näringslivet som kund? Utveckla föreningen tillsammans med andra drivna studenter från blandade sektioner? Gozinto söker nu nya taggade medlemmar som är nyfikna på konsultyrket.

Som medlem i Gozinto får du möjligheten att jobba med skarpa projekt i näringslivet till skillnad mot de arbeten som genomförs i skolan. Projekten skiljer sig åt både i svårighetsgrad och i vilka kunskaper som krävs. Därför är det utvecklande både för dig som inte har så mycket tidigare erfarenheter och för dig som redan hunnit prova på några projekt. Du har en viktig roll då du är en av grundpelarna i projektet och därmed är en förutsättning för dess framgång.
 
Gozinto söker studenter från alla program på Linköpings universitet med minst tre terminer kvar av utbildningen.

Ansökan sker med CV och personligt brev senast söndag 23/1 2022.
Apply for this job
Final application date 2022-01-23

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Gozinto har som ambition att vara den mest intressanta och utvecklande verksamheten vid sidan av studierna på Linköpings Universitet. För att förverkliga detta behöver vi regelbundet rekrytera nya drivna och engagerade människor.

Som medlem i Gozinto erbjuds du möjlighet att arbeta med spännande projekt i skarp miljö. Medlemmarna får själv välja vilka projekt de vill genomföra och verksamhetens huvudsyfte är att utveckla medlemmarna så mycket som möjligt. Utöver ämneskunskaper inom våra olika verksamhetsområden får du som medlem möjlighet att utvecklas inom exempelvis projektledning, försäljning, offertskrivning, kundkontakt och presentationer. Du får även möjlighet till en nära kontakt med näringslivet genom våra Golumner (Gozinto-alumner) och våra partners. Utöver detta kommer du till en miljö med drivna och engagerade personer med en stark vilja att utvecklas.

Kunskapsutbyte är en nyckel för organisationen och som medlem i Gozinto ges möjlighet till fortbildning inom en rad olika områden. Det kan vara säljteknik, presentationsteknik, företagande, case-lösning, excel, powerpoint eller någonting annat av intresse för föreningen. Utbildningarna hålls både av nuvarande Gozintomedlemmar, externa föreläsare eller av någon Golumn med yrkeserfarenhet ifrån exempelvis management consulting, IT, marknadsföring och/eller försäljning.

Inom Gozinto strävar vi efter en mycket god föreningsanda, vi trivs tillsammans och hjälper gärna varandra. Därför är sociala tillställningar viktiga och under året träffas föreningens medlemmar regelbundet för samvaro och festligheter.

Välkommen på informationsföreläsning kl. 12.15-13.00 onsdagen den 19/1 i C2. Ta med matlåda och få reda på allt du behöver veta inför terminens rekrytering samt massa spännande information kring tidigare Gozintoprojekt och hur föreningen fungerar!

Hitta mer information på https://gozinto.se