Butikschef till Myrornas nya butik i centrala Stockholm

Stockholm

Butikschef

2021-12-29

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2022-01-31

Date of publication

2021-12-29

Har du öga för mode och trender och vill bidra till en bättre värld? Myrorna är i en spännande expanderingsfas och söker nu en butikschef till vår nya butik som kommer öppna till våren på Mäster Samuelsgatan, mitt i centrala Stockholm. 
 
Som butikschef har du det övergripande ansvaret att butiken drivs i linje med Myrornas affärsplan och värderingar. Du kommer leda ett team på 5-7 medarbetare som du motiverar så att ni tillsammans når butikens mål. Du följer upp nyckeltal, säkerställer att kampanjer och aktiviteter genomförs enligt marknadsplan och att bemanningen och tidrapportering är optimal. Rollen innefattar personal-, budget- och resultatansvar. Du rapporterar till en av Myrornas försäljningschefer.
 
Personliga egenskaper
Som person har du ett brinnande intresse för mode och inredning. Du har känsla för trender och varumärken och vet vad kunden efterfrågar. Du förstår vikten av att marknadsföra och kommunicera med kund genom sociala medier. Genom ditt ledarskap skapar du förutsättningar för dina medarbetare och butiken att lyckas, du sätter tydliga mål, delegerar ansvar och följer upp mål och prestationer. Du är strukturerad och tydlig i din ledarroll och trivs med ett högt tempo. Vidare är du ansvarstagande, positiv och har ett prestigelöst förhållningssätt gentemot din omgivning.
 
Din bakgrund
Du kommer jobba tätt med vår varuförsörjning och kommer således ha påverkan på sortimentet i butik. Vi ser därför att du har erfarenhet av att jobba med inköp och prissättning i kombination med försäljning. Vidare har du aktuell erfarenhet av att jobba inom en ledande befattning. Vi ser gärna att du har en utbildning inom visual merchandising eller har motsvarande kompetens efter att ha arbetat med det visuella uttrycket i butik. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift då du kommer coacha, vägleda och stötta personer som kommer till oss och gör praktik.
 
Vi erbjuder
Myrorna erbjuder dig egen utveckling och delaktighet i den direkta affärsverksamheten. Du får också möjlighet att medverka till Myrornas engagemang för en positiv samhällsförändring med fokus på återanvändning, arbetsträning för personer som står utanför arbetsmarknaden samt bidra till Frälsningsarméns sociala arbete.
 
Rollen är en tillsvidaretjänst, heltid. Provanställning tillämpas.
Start 1 februari 2022 eller enligt överenskommelse. 
Individuell lön enligt avtal mellan Unionen och Sv Handel.
 
Urval sker löpande, ansök därför redan idag!
 
Frågor om tjänsten besvaras av områdeschef Matilda Wester, matilda.wester@myrorna.se
Apply for this job
Final application date 2022-01-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Myrorna är Sveriges mest välkända butikskedja som säljer second hand med butiker över hela landet. Vi är störst när det gäller att samla in kläder och prylar som kan återanvändas. Verksamheten fungerar som vilken butikskedja som helst. Med budget, krav på försäljning och ekonomiskt överskott. Ändå skiljer vi oss från andra eftersom vårt ekonomiska överskott från försäljningen går till Frälsningsarméns sociala arbete i Sverige. Vårt uppdrag består också av att bidra till en hållbar samhällsförändring genom att få fler svenskar att återanvända. Men också genom att få fler människor som står långt från arbetsmarknaden att komma lite närmare genom arbetspraktik hos oss. De tre uppdragen är centrala för allt vi gör – från hur vi samlar in till hur vi säljer.

Vi är en betydelsefull samhällsaktör, som sedan 125 år tillbaka verkar för en mer hållbar värld. Läs mer på myrorna.se