Operatörer till Örarna

Luleå

Operatör

2021-11-19

Contact details

Frida Johansson

HR-administratör

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-01-31

Date of publication

2021-11-19

Om jobbet
Vill du arbeta på ett modernt sågverk som satsar på ny teknik? För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi rekrytera personal till vår anläggning på Örarna. Vi är ett team som strävar mot uppsatta mål, glädje i vardagen och att alla ska få utvecklas om individen vill det själv. 
 
Att arbeta som operatör på Stenvalls Trä
Arbetsuppgifterna för operatörsyrket passar dig som är driven, flexibel då du får ta dig an arbetsuppgifter som kan vara varierande och ha ett lösningsorienterande sätt då problem uppstår. Du rapporterar underhållsbehov, utför maskininställningar vid ändring av produkt och råvara samt utför enklare förekommande reparationer och felsökningar. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis vara att banda paket, hålla hyveln med virke och övervaka samt åtgärda störningar. 
 
På Stenvalls Trä i Örarna har vi stark värdering i att ha bra teamkänsla och en tillit mellan varandra för att bygga upp starka arbetsgrupper. Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda på dagtid men skift kan även förekomma.
 
Är du våran nya operatör till Örarna?
Vi söker efter dig som är initiativtagande där du ser vad som behövs göras och är social där vi gärna ser att du ställer mycket frågor och skapar en teamkänsla med dina kollegor. Det är viktigt att du är en ansvarstagande person som fokuserar på att slutresultatet ska bli bra och att kunderna blir nöjda över produkterna.
 
Jobbet är krävande, roligt, omväxlande och utvecklande.
Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning
 
Vi söker dig som har:
Basic datavana
Möjlighet att arbeta oregelbundna tider
God samarbetsförmåga
Du behärskar svenska i tal och skrift
B-Körkort
Har vanan att arbeta fysiskt
Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:
Arbetat med trä, träförädling och industri tidigare. 
 
Lön
Individuell lönesättning
 
Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning eller enligt överenskommelse med produktionschef.
 
Gå gärna in på vår hemsida Stenvalls.se och se videofilmen där vår produktionschef Jimmy Åkerlund berätta om sin resa inom Stenvalls. 

Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-12-31. Sök tjänsten via vår hemsida www.stenvalls.se 
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Apply for this job
Final application date 2022-01-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå.
Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.