Saneringstekniker C-kort Avesta

Avesta

Saneringstekniker

2021-09-23

Contact details

Niklas Hölke

Gruppchef Industrirengöring

070-796 70 77

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Heavy truck

Application

Final application date

2021-10-24

Date of publication

2021-09-23

Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi omkring 750 medarbetare i koncernen och vi finns på ett tiotal orter runt om i Sverige. Våra verksamheter finns inom områdena engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice.  Vi söker nu en saneringstekniker med C-kort till vår verksamhet i Avesta.
 
Som saneringstekniker ingår du i ett team som sanerar hos våra industrikunder och gör deras lokaler och miljöer fungerande och tillgängliga för både underhåll och produktion. Du är den som kommer med utrustningen till fältet och får i din vardag en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Du får uppleva alltifrån pappersbruk, sågverk, stålproduktion och andra tillverkande industrier.
 
Som person är det viktigt att du har rätt attityd och inställning och att du uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning och en varierande och utmanande vardag.


Arbetsuppgifter

Alla förekommande arbeten som utförs med spolbilar, slamsugare och torrsugare. Annat arbete inom industrirengöring kan även bli aktuellt, exempelvis högtryckstvättning, damm- och våtsugning, isblästring, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.

Kvalifikationer och egenskaper

Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt att du alltid sätter säkerheten främst. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, som är positiv och trivs med ett varierande arbete.

Krav: Körkort behörighet C samt YKB.
Starkt meriterande: ADR-Tank, CE-Behörighet
Arbete inom stål och pappersindustrin är meriterande, samt att du har arbetat med sugbilar; både spolbilar, slamsugare samt torrsugare och har branschvana inom sanering.

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Apply for this job
Final application date 2021-10-24

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 750 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.