Finance & Office Assistant till Fractal Design!

Göteborg

Finance & Office Assistant

2021-09-23

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2021-10-31

Date of publication

2021-09-23

Fractal Design växer och vi söker nu en Finance & Office Assistant! Är du en stjärna på administration och har en förmåga att alltid ge det lilla extra i möten med andra människor? Brinner du för ordning och reda? Då kan du vara den vi söker! 

Arbetsbeskrivning 
Som Finance & Office Assistant hos oss kommer du att arbeta varierat cirka 50/50 med finansteamet samt med arbetsuppgifter kopplade till kontor och reception. Du förväntas att stötta finansteamet i det dagliga ekonomiarbetet så som, löpande bokföring; hantering och bokföring av leverantörsfakturor; hantering av kund-och leverantörsreskontra; registrering av in-och utbetalningar; bankavstämningar; kravhantering och påminnelser/inkasso. I rollen ingår även att stötta i bokslutsarbetet samt övrigt redovisningsarbete och administration.  
 
I rollen som Office Assistant kommer du bland annat att bemanna receptionen; svara i telefonväxel; ta emot besökare; ha kontakt med fastighetsägare och leverantörer; bokning och koordinering kring resor; hantering av inköp och beställningar; vara behjälplig vid hantering av teknisk utrustning i mötesrum samt posthantering.  

Din profil 
För att passa i rollen ser vi att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomiområdet och några års erfarenhet av att ha arbetat med administration. Vi ser gärna att du även har kunskap eller intresse inom reception och service. Det är mycket meriterande om du har arbetat som ekonomiassistent och ansvarat över likande uppgifter sedan tidigare.  
 
Som person ser vi att du har ett noggrannt arbetssätt, är lösningsfokuserad och brinner för service. Du har god kommunikationsförmåga och lätt för att bygga relationer. Vidare ser vi gärna att du är en engagerad och flexibel kollega som stöttar upp vid behov. Du har goda kunskaper i Excel och har lätt att lära dig nya system. Då du kommer arbeta inom en internationell koncern vill vi att du behärskar engelska i tal och skrift. 

Vi erbjuder dig en bred och varierad roll i ett framgångsrikt företag med ett stort engagemang. Trivs du att arbeta i en roll med många kontaktytor i en stimulerande miljö, med god möjlighet till utveckling och där vi har roligt på jobbet - då är detta tjänsten för dig!  
 
Varmt välkommen med din ansökan! 
Apply for this job
Final application date 2021-10-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Fractal Design är ett ledande varumärke inom premiumsegmentet av PC gaming-produkter. Bolaget grundades år 2010 och våra produkter säljs idag på cirka 60 marknader världen över. Fractal är marknadsledande inom datorchassin i flera geografiska marknader, till exempel i Japan och i Norden, och innehar en topp tre-position globalt. Bolaget har även en stark marknadsposition inom nätaggregat, kylningsprodukter och fläktar till gaming-datorer. 

Fractal har haft lönsam tillväxt från dag ett genom att framgångsrikt kombinera design, prestanda och kvalitet som efterfrågas av konsumenter. Detta har resulterat i såväl ett utökat produktutbud som en stark geografisk närvaro. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Sverige) och övriga kontor i Dallas (USA) och Taipei (Taiwan).