Yxsmed till Svedbro Smide

Nordanstig

Yxsmed

2021-09-15

Contact details

David Backa

Rekryteringskonsult

063-14 04 82

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Application

Final application date

2021-10-31

Date of publication

2021-09-15

Arbetsuppgifter
Som Yxsmed på Svedbro Smide smider du yxor för hand med hjälp av yxpressar. Det är ett traditionellt hantverk som vi är mycket stolta över. Förutom att smida yxorna ingår även vardagliga sysslor som justering och underhåll av maskiner och verktyg. Att ständigt tänka på förbättringar och jobba med utveckling av produkterna är också en viktig arbetsuppgift.
 
Kvalifikationer
Att smida yxor är ett fysiskt krävande och är stundtals tungt arbete, samtidigt som det innebär precision. Innan anställning kan det därför bli aktuellt med en hälsoundersökning för att fastställa din hälsa. Du behöver gilla att jobba med kroppen och vara både uthållig och kvalitetsmedveten. Vi sätter stort värde på ett grundligt genomfört arbete och ser därför att du gärna har fallenhet för hantverk.
 
- Vi ser gärna att du har erfarenhet av manuellt arbete med exempelvis maskiner, svets eller stålbearbetning.
- Meriterande är någon typ av verkstadsutbildning, dock inget krav.
- Praktiskt prov kommer att genomföras som en del av rekryteringsprocessen.
 
Arbetstider
Dagtid 06.45 - 15.30, det kan även förekomma skiftarbete.
 
Förmåner
Friskvårdsbidrag, friskvårdstimme, subventionerad massage/naprapat, vi satsar mycket på personalens hälsa och förebyggande friskvård med anledning av arbetets fysiska krav. Kollektivavtal med IF Metall.
 
Placering:
Huvudplacering i Gnarp, men tjänsten kan innebära att du vid vissa tillfällen även arbetar med yxtillverkning på vårt systerföretag Gränsfors Bruk i Gränsfors.
 
Rekrytering sker löpande, vänta inte med din ansökan!
Apply for this job
Final application date 2021-10-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Svedbro Smide är ett familjeägt produktionsföretag beläget i Gnarp i Hälsingland. Under de mer än 100 år som företaget funnits har vi byggt upp en verksamhet kring smidesproduktion och smideskunskap, med fokus på kvalitet och miljöansvar. Vår verksamhet är idag indelad på fem områden: Svedbro Kofot, Trädfällriktaren Stalpen, Brytverktyg, Verkstad samt Special & Lego. Vi är 14 stycken anställda och finns i samma koncern som Woolpower AB, Gränsfors Bruks AB och Wetterlings Manufaktur.