Resemontör, Sandviken

 • Sandviken

 • Resemontör

 • 2021-09-10

Har du erfarenhet från montage eller underhåll inom industrin? Brinner du för kvalitet och vill du bli en del av ett nytänkande bolag med stark laganda?
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi omkring 750 medarbetare i koncernen och vi finns på ett tiotal orter runt om i Sverige.  Våra verksamheter finns inom områdena engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. 
 

Arbetsuppgifter

Som resemontör är ditt arbete fokuserat mot demontering, nyinstallationer och maskinmontage på plats hos kund. I arbetet ingår såväl monteringsjobb som svetsarbeten. Primära svetsmetoder är pinne samt rörtråd. Arbete på hög höjd med travers/truck, mobila arbetsplattformar samt tunga lyft kan förekomma. 

Kvalifikationer och egenskaper

Skallkrav är att du har erfarenhet från någon form av montage eller underhåll inom industrin. Som resemontör/resemekaniker behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har högt tempo och en stark laganda. Du behöver ha vana av mobila arbetsplattformar, truck/travers samt "säkra" tunga lyft.

Vi söker dig med:
 • Kunskaper i mekaniskt underhåll
 • Erfarenhet av svetsarbeten, maskinmontage och resejobb
 • Entreprenörsanda och stark egen drivkraft
 
Personliga egenskaper som passar för tjänsten:
 • engagerad
 • noggrann och ansvarsfull
 • analytisk
 • driven och initiativtagande
 • kundfokuserad
 
Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.

Contact details

Name: Anders Persson

Title: Gruppchef mekaniskt underhåll

E-mail: anders.persson@enerco.se

Phone: 070-525 84 97


Name: Magnus Hammarlund

Title: Platschef

E-mail: magnus.hammarlund@enerco.se

Phone: 070-416 91 97

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2021-10-10
Date of publication: 2021-09-10

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 750 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!