Snickare Solna

  • Stockholm

  • Snickare

  • 2021-08-25

Vi söker vi nu flera yrkesskickliga träarbetare till nybyggnation I Solna. Det är projektstart inom kort och du kommer att kunna vara kvar på samma arbetsplats minst ett år.
 
Vi söker i första hand dig som tidigare jobbat på storbygge med att bygga bostäder. Du måste ha gått utbildningen "säkra lyft" och kunna bygga bostäder från grunden.
 
Vi tror att du som person är noggrann, flexibel och pålitlig. Du är en lagspelare, men är också van vid att kunna arbeta självständigt.
 
Yrkesbevis är meriterande men inget krav. Däremot är det ett krav med tidigare erfarenhet. 
 
Jobbet söker du via vår hemsida (www.bangnielsen.se/ lediga jobb) och där svarar på våra kompletterande frågor.
 
 
 

Contact details

Name: Mikael Ohlsson

E-mail: mikael.ohlsson@bangnielsen.se

Phone: 0708838342


Name: Mikael Ohlsson

E-mail: mikael.ohlsson@bangnielsen.se

Phone: 0708838342

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2021-10-03
Date of publication: 2021-08-25

About the company

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Växjö.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!