Anestesisjuksköterska -Operations-par Stockholm

  • Stockholm

  • Anestesisjuksköterska

  • 2021-07-01

Att arbeta som anestesisjuksköterska i OPK´s op-par:
Som anestesisjuksköterska i Operationskonsulternas Op-par arbetar du tillsammans med en fast kollega som är Operationssjuksköterska. Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård och inför nu ett helt eget nytt koncept. Vi inser fördelarna med att vara ett team som alltid arbetar tillsammans. Varje operations-par består av en opssk+ en narkos-ssk. Man arbetar på ett och samma sjukhus under en längre period men på olika operationssalar. Givetvis arbetar man tillsammans med op.undersköterskor, operatörer, narkosläkare och övriga kollegor men op-paret hålls samman som en enhet. Arbetssättet ger en trygghet och stabilitet när man arbetar som konsult. Uppdragen kan vara på akutsjukhus eller privatklinik. Uppdraget startar 30/8 och pågår till 31/12. Därefter kan uppdraget förlängas ytterligare. Arbetssättet är Operationskonsulternas och kommer erbjudas till aktuella kliniker.

Utbildning:

KRAV
- Sjuksköterskeutbildning 3 år
-Specialistsjuksköterskeutbildning anestesi1 år

Kompetenser:
KRAV
- Anestesi

Språk:
KRAV
- Svenska

Arbetslivserfarenhet:
KRAV
- Anestesisjuksköterska,  5 års erfarenhet eller mer
 
 
Om dig:
Arbetet som specialistsjuksköterska inom anestesi är kvalificerat och vi vill därför att du har minst 5 års erfarenhet inom din specialité. Vi anser att det krävs för att man ska vara tillräckligt trygg i sin yrkesroll och det stämmer väl överens med företagets roll som specialister i branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika operationssavdelningar. Du ska gärna vara intresserad av kompetensutveckling och ett steg framåt i karriären. Vi premierar deltagande i kurser och utbildningar. Vi som arbetar hos Operationskonsulterna har i genomsnitt ca 19 års specialisterfarenhet och vi ställer högst kompetenskrav i bemanningsbranschen. Det innebär att du som Operationskonsult ofta hör till de på arbetsplatsen med längst erfarenhet och som sådan förväntar vi oss att du tycker det är självklart att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter till nyare kollegor. Att handleda studenter och nya kollegor hör till arbetsuppgifterna.

Lön, ersättning och förmåner:
Vi ordnar med resa&boende i förekommande fall. Allmänpension, Tjänstepension, övertidsersättning och OB. Friskvårdsbidrag. Trevliga företagsevent/sammankomster 6 ggr/år för bättre sammanhållning, stöd och gemenskap.


Timanställning 
Hos Operationskonsulterna är du som anställd i trygga händer och alla medarbetare är fullt försäkrade via vårt trygghetspaket och samarbete med Folksam och AFA.

Contact details

Name: Anders Karlsson

Title: Verksamhetschef

E-mail: anders.karlsson@operationskonsulterna.se

Phone: 070-726 54 80


Name: Joacim Clesson

Title: VD

E-mail: joacim@operationskonsulterna.se

Phone: 08-580 80 300

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: 3-6 months
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2021-09-14
Date of publication: 2021-07-01

About the company

Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!