Servicetekniker Vitvaror Stockholm

Stockholm

Servicetekniker

2021-06-22

Contact details

Chiko Jägre

COO

0705567649

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2021-12-31

Date of publication

2021-06-22

Servicetekniker Stockholm
 
Att skapa fantastiska konsumentupplevelser är vårt främsta mål, och är att ge fantastisk service och support är våra hörnstenar.
Nu söker vi dig som vill bli en del av vår serviceorganisation och utvecklas i rollen som vitvarutekniker.
 
En typisk arbetsdag
Som Servicetekniker gör du våra kunders vardag enklare. Oavsett om det är en tvättmaskin eller ett kylskåp som står på ditt schema så hjälper du din kund att hitta en lösning. Dina dagar startar från hemmet eller på vår servicestation i Jordbro där du träffar dina kollegor över en kaffe, går igenom dagens arbete och planerar morgondagens jobb. Efter detta bär det av mot dagens första kund med bilen full av reservdelar. Du arbetar 8 timmar och har ca. 8-10 kunder per dag beroende på arbetstyp.
Din arbetsplats är våra kunders hem i Stockholm och dina dagar är omväxlande. Vi litar på dig att hitta lösningar på även svårlösta problem och tror att ditt intresse för teknik blir en stor tillgång. I första hand innebär dina arbetsuppgifter felsökning och reparation av vitvaror, men kundbemötandet är lika viktigt. Som Servicetekniker hjälper du oss att ge varje kund samma fina service!
 
Din bakgrund
Elbehörighet eller tidigare elvana – gärna i en liknande roll som tekniker
Tidigare erfarenhet av kundbemötande/kundservice
Kylackreditering är meriterande
Gymnasieutbildning
B-körkort
Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska. Övriga språk är meriterande.
 
Som person är du
Serviceorienterad           
Självgående och noggrann
Ansvarstagande             
Stresstålig
Resultatrinriktad med kunden i fokus
 
Vitvaruservice i Stockholm AB som arbetsgivare – vad erbjuder vi dig?
 
Shape living for the better – vi på Vitvaruservice i Stockholm AB (Electrolux Service) strävar alltid efter att förenkla våra kunders vardag genom att erbjuda produkter och service i världsklass. För att åstadkomma detta arbetar vi kontinuerligt med utbildning av våra medarbetare, allt för att du ska vara väl förberedd att möta våra kunders behov på bästa sätt. Som nyanställd tekniker får du en gedigen utbildning, både genom produktutbildning på kontoret och genom att skugga någon av våra erfarna tekniker.
Intervjuer sker löpande, skicka därför in din ansökan redan idag!
 
Lämplig bostadsort är Stockholm.
 
Vi erbjuder:
Tillsvidareanställning på heltid. Dagtid.
Ett fritt och ansvarsfullt jobb med stora möjligheter att utvecklas
Kollektivavtal med tillhörande försäkringspaket och pensionsparpaket
 
Lön
Månadslön. Bifoga lönekrav.

Tillträde: snarast eller efter överenskommelse
 
Inkomna ansökningar hanteras löpande. Annonsen kan därför komma att tas bort i förtid.
 
Välkommen med din ansökan
 
#jobbjustnu
Apply for this job
Final application date 2021-12-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

Vitvaruservice i Stockholm AB levererar högkvalitativ kundorienterad service på den lokala marknaden. I vår heltäckande tjänsteportfölj ryms projektering, utbildning, installation, service och underhåll av vitvaror, kommersiell kyla, värmepumpar, luftkonditionering, ventilationsanläggningar, tvättstugor och fritidsprodukter. Som företag verkar vi för att bedriva en verksamhet som tar ansvar för långsiktighet, miljö, samhälle och våra kunder samt anställda. Vi har vid vår fullservice anläggning i Stockholm, Jordbro en välsorterad reserv-/tillbehörsbutik, lager och verkstad. Härifrån utgår också våra fälttekniker som utför över 100 servicebesök per dag i hem och företag. Vi är ett serviceföretag som består av drivna och branschkunniga personer i blandade åldrar med mångårig samlad erfarenhet. Genom vår tillhörighet med Electrolux Service, så är vi branschens närmaste serviceföretag och finns över hela landet med butiker, verkstäder och reservdelsförsörjning.
I Vitvaruservice är vi övertygade om att mångfald leder till utveckling. Vi arbetar därför för en jämn könsfördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.