Teknisk konsult Life Science, Södertälje

 • Södertälje

 • Teknisk konsult Life Science, Södertälje

 • 2021-06-09

Har du dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen? Är du nyfiken på konsultrollen och vill jobba i ett starkt team? Just nu söker vi en teknisk konsult inom life science till vår verksamhet i Södertälje. 

Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi en koncern med närmare 650 medarbetare på ett tiotal orter i Mellansverige med verksamhet inom verksamhetsområdena: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, processvatten och värmeväxlarservice. Enerco är en stark partner med lång erfarenhet inom ett flertal industrigrenar såväl tillverkningsindustrin, fordonsindustrin samt läkemedel och medicinteknik. Vi hjälper våra kunder och samhället i stort genom att bistå med vår expertis. 

Vi letar nu efter en person som vill bli en del av vårt Life Science-team i Södertälje. Här ges du möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och som person, du får en lyhörd ledare och kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv. Tillsammans utgör vi ett starkt team som även värderar att ha roligt på vägen.
 

Arbetsuppgifter

Inom läkemedelsindustrin hjälper Enerco kunderna att utveckla, kvalitetssäkra, optimera och implementera nya läkemedel och dess processer. Allt för att se till att människor har tillgång till säkra och effektiva läkemedel. Vi utvecklar även medicintekniska produkter som gör det lättare för människor att må bättre. Här sammanför vi vår expertkunskap inom produktutveckling, design, validering och digitala lösningar för att utveckla tekniska lösningar som är använda, säkra och uppkopplade för bästa möjliga upplevelse.
 
Som teknisk konsult inom Life Science på Enerco kommer du att ta dig an varierande uppdrag där du bidrar med din expertis, antingen i våra interna Enerco-projekt eller hos våra kunder. Du kommer bland annat att arbeta inom något/några av följande områden:
 
 • Validering/kvalificering
 • Teknisk projektledning
 • Process- och produktionsutveckling
 • Automation
 • Produktutveckling
 • QA IT/datoriserade system
 • QA
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
 • en nyfikenhet på konsultrollen
 • dokumenterad erfarenhet av arbete inom läkemedelsindustrin eller den medicintekniska branschen alternativt annan tillverkande industri
 • utbildning inom exempelvis bioteknik, kemiteknik, maskinteknik eller medicinteknik
 • en förmåga att arbeta självständigt men även värna om ett gott samarbete med kollegor
 
Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.
 

Contact details

Name: Jacob Ferrer

Title: Area Manager Enerco EA

E-mail: jacob.ferrer@enerco.se

Phone: 073 - 684 04 66

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2021-09-05
Date of publication: 2021-06-09

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 650 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, processvatten/värmeväxlarservice samt industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Huvudkontoret finns i Hofors.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!