Projektledare inom produkt- och produktionsutveckling Södertälje/Stockholm

Stockholm

Projektledare inom produkt- och produktionsutveckling

2021-10-21

Contact details

Jacob Ferrer

Area Manager Enerco EA

073 - 684 04 66

E-mail me

Terms

Type of employment

Permanent employment

Length

Permanent employment

Working hours

Full-time

Wage conditions

Fixed

Drivers licence

Car

Application

Final application date

2022-01-31

Date of publication

2021-10-21

Är du ingenjör med erfarenhet av projektledning, delprojektledning eller projektkoordinering? Vill du kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig intern gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter? Nu söker vi en projektledare inom produkt- och produktionsutveckling till vår verksamhet i Södertälje och Stockholm.
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 750 medarbetare på ett flertal orter i Mellansverige med verksamhet inom sju verksamhetsområden: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, VA-teknik och processvatten och värmeväxlarservice. Vår engineeringsverksamhet expanderar och vi söker nu erfarna projektledare som vill vara med och fortsätta bygga ett starkt konsultlag i Stockholm och Södertälje inom järnväg, fordon, försvar, energi och Life Science.
 

Arbetsuppgifter

Som konsult hos oss får du vara en del av ett sammansvetsat och seniort team, inom en väletablerad och växande koncern. Du erbjuds därför en unik möjlighet att kombinera konsultarbete hos regionens mest attraktiva företag med en härlig intern gemenskap och goda utvecklingsmöjligheter. Att vidareutvecklas i sin kompetens är viktigt för både dig och oss på Enerco. Vi utmanar, jobbar proaktivt och löser problem tillsammans. Vi värderar möjligheten att ha roligt både på och utanför jobbet högt och därför är vi måna om att skapa en bra balans mellan jobb och fritid. Du blir helt enkelt en del av ett glatt gäng som gärna delar med sig av sin kunskap och lär av varandra.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig med flera års erfarenhet av projektledaruppdrag som är trygg i din roll. Du har mycket god förmåga att kommunicera tydligt och effektivt, och du lyssnar på kunden och ger allt för att skapa värde och se till att projekten lyckas. Som person gillar du kliva in i olika och nya arbetskulturer och skapa nya relationer, och du ser utmaningar som en möjlighet till utveckling. Vi ser dessutom gärna att du uppfyller nedanstående punkter:
 
  • Ingenjörsutbildning (BSc eller MSc)
  • Erfarenhet av projektledning, delprojektledning eller projektkoordinering
  • Trivs med nya miljöer och att knyta nya kontakter
  • Är nyfiken och har ett brinnande intresse för teknik, människor och ledarskap
Erfarenhet från fordons-, spår-, process- eller tillverkningsindustrin är meriterande

Personliga egenskaper och färdigheter

Som person trivs du i den dagliga operativa verksamheten och är samtidigt driven av utmaningen att utveckla, strukturera och se lösningar. 
  • Du anpassar dig lätt och ser enkelt möjligheter för hur projekten ska drivas för att nå bästa resultat
  • Du är engagerad, utåtriktad, prestigelös och har ett tydligt driv
  • Du är trygg och stabil och har lätt för att ta ansvar
  • Du är lyhörd samtidigt som du vågar ta plats med en motivation att göra det som krävs för att nå uppsatta mål
  • Du har lätt för att uttrycka dig i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Du använder office-paketet obehindrat
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.
Apply for this job
Final application date 2022-01-31

Do you know someone who should see this ad? Share!

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 750 medarbetare inom verksamhetsområdena: engineering, mekaniskt underhåll, verkstad, industrirengöring, industriella projekt och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Vårt huvudkontor finns i Hofors.