Teknisk expert maskinsäkerhet Södertälje

 • Södertälje

 • Teknisk expert maskinsäkerhet Södertälje

 • 2021-04-13

Har du dokumenterad erfarenhet av arbete inom maskinsäkerhet? Vill du arbeta med varierande uppdrag där du får möjlighet att bidra med din expertis och samtidigt utvecklas i din yrkesroll? Just nu söker vi en teknisk expert inom maskinsäkerhet till vår verksamhet i Södertälje. 

Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 650 medarbetare på ett flertal orter i Mellansverige med verksamhet inom sju verksamhetsområden: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, VA-teknik och processvatten och värmeväxlarservice. Enerco är en stark partner med lång erfarenhet inom ett flertal industrigrenar såväl tillverkningsindustrin, fordonsindustrin samt läkemedel och medicinteknik och vi hjälper våra kunder och samhället i stort genom att bistå med vår expertis inom såväl projekt och funktionsleveranser som experter i olika konsultroller.

Vi letar nu efter en person som vill bli en del av vårt team i Södertälje. Här ges du möjligheter att utvecklas i din yrkesroll och som person, du får en lyhörd ledare och kollegor som bidrar med olika erfarenheter, kunskap och perspektiv. Tillsammans utgör vi ett starkt team som även värderar att ha roligt på vägen.
 

Arbetsuppgifter

Inom ett flertal industrigrenar hjälper vi våra kunder att utveckla, kvalitetssäkra, optimera och implementera nya produkter, produktionsutrustning och dess processer. Vi är en stark leverantör inom funktionsleveranser till industrin. Här sammanför vi vår expertkunskap inom produktutveckling, design och digitala lösningar för att utveckla tekniska lösningar som är användarvänliga, säkra och uppkopplade för bästa möjliga upplevelse. Som teknisk expert inom maskinsäkerhet på Enerco kommer du att ta dig an varierande uppdrag där du bidrar med din expertis, antingen i våra interna Enerco-projekt eller hos våra kunder. Du kommer bland annat att arbeta inom något/några av följande områden:
 
 • Riskbedömningar
 • Maskinsäkerhetsfrågor
 • CE-märkning
 • Säkerhetsbesiktningar
 • Utredningar
 • Utbildning


Kvalifikationer

Vi söker dig som har:
 • branscherfarenhet
 • dokumenterad erfarenhet av arbete inom maskinsäkerhet
 • utbildning inom exempelvis maskinteknik eller medicinteknik
 • förmågan att arbeta självständigt men även värna om ett gott samarbete med kollegor
Kunskaper inom tryckkärlsdirektiv alt ATEX är meriterande. 
 
Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar endast emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.
 

Contact details

Name: Jacob Ferrer

Title: Area Manager Enerco EA

E-mail: jacob.ferrer@enerco.se

Phone: 073 - 684 04 66


Name: Mathias Westberg

Title: Maskinsäkerhetsexpert

E-mail: mathias.westberg@enerco.se

Phone: 072-5446252

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2021-05-30
Date of publication: 2021-04-13

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 650 medarbetare inom sex verksamhetsområden: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, VA-teknik, processvatten/värmeväxlarservice samt industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Huvudkontoret finns i Hofors.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!