WWF söker en ekonomiassistent

 • Solna

 • Ekonomiassistent

 • 2021-04-06

Till vår avdelning Verksamhetsstöd söker vi nu en ekonomiassistent som trivs i en flexibel arbetsmiljö och som har god samarbetsförmåga. Du är troligtvis i början av din karriär och vill utvecklas i rollen som ekonomiassistent. Du har ett sinne för siffror och struktur och är noggrann och tar ansvar för ditt arbete.
 
I tjänsten ingår varierade uppgifter inom organisationens ekonomihantering. Du ger support såväl internt som externt och hanterar det dagliga inflödet av frågor och ärenden gällande kund- och leverantörsfakturor, in- och utbetalningar via fil samt manuell bokföring.
 
Tjänsten ingår i ett kompetent team med ekonomer, controllers och ekonomi- och administrationshandläggare där alla är med och bidrar till en god arbetsmiljö.
 
Dina huvudarbetsuppgifter som ekonomiassistent kommer bestå av:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande redovisning
 • Månadsavstämningar
 • Ekonomisk uppföljning
 • Stöd till medarbetare i ekonomiska frågor
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter
 
För att passa i rollen ser vi gärna att du har följande bakgrund:
 • Minst ett års erfarenhet av arbete med ekonomirelaterade uppgifter
 • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom ekonomi
 • Goda kunskaper i Excel och Officepaketet samt erfarenhet av arbete i affärssystem (Unit4/Agresso är meriterande)
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Vi ser gärna att du är kvalitetsmedveten och stresstålig. Du har god samarbetsförmåga då du har många kontaktytor inom organisationen.
 
Vi sitter i vackert belägna Ulriksdals Slott med vattnet alldeles utanför fönstren. Du kommer att få arbeta med kompetenta medarbetare i en stimulerande miljö. Vi strävar efter att bli Sveriges bästa arbetsplats och värnar mycket om välmående och utveckling av våra medarbetare. WWF är anslutna till kollektivavtal och följer ITP planen.
 
Ansökan:
I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att komma in med din ansökan så snart som möjligt dock senast 27 april 2021.
 
Har du frågor om tjänsten? Kontakta: Annica Blidegård, Ekonomichef, annica.blidegard@wwf.se
 
Som en del av vår jämlikhet- och mångfaldsplan vill vi gärna uppmuntra manliga sökande samt personer med olika etniska bakgrunder att söka denna tjänst.
 
Välkommen med din ansökan!
 

Contact details

Name: Annica Blidegård

Title: Ekonomichef

E-mail: annica.blidegard@wwf.se

Phone: +46 8 624 74 11

Union representative

Name: Unionen, Akademikerförbundet Facklig representant

Phone: Vxl 08-624 74 00

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2021-04-27
Date of publication: 2021-04-06

About the company

Världsnaturfonden WWF är en av världens ledande ideella och oberoende naturvårdsorganisationer. Vi kämpar för att bygga en framtid där människor lever i harmoni med naturen. För att nå våra mål jobbar vi både på politisk nivå samt ute i fält. Vi har ett tätt samarbete med företag och fristående organisationer såväl som lokalbefolkningar och andra aktörer och runt om i världen. WWF har fler än fem miljoner supportrar som stödjer oss ekonomiskt eller genom att engagera sig personligen.

Arbetet utgår från vår värdegrund som ger en tydlig riktlinje för vårt förhållningssätt till arbetet och samarbetet såväl internt som externt. Vår värdegrund består av ledorden: Mod, Integritet, Respekt och Samarbete.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!