Fast personal året om: Kockar, hovmästare och kypare

  • Båstad

  • Fast personal året om: Kockar, hovmästare och kypare

  • 2021-03-25

Fast personal året om: Kockar, hovmästare och kypare

Bistron är omskriven för sin mat, sina viner och fokus på det lokala. Känd som en av Bjärehalvöns mysigaste restauranger och en omtyckt arbetsplats av oss som jobbar här. Vi gillar varandra och älskar vår produkt. Det är bara ett problem: vi är för få. För att bli världens bästa arbetsplats (som vi har gett oss den på att bli!), måste vi bli fler fasta medarbetare.

 

Om oss:

Närodlade smakupplevelser året om
Torekov Hotell har öppet året runt och lockar naturälskare, spagäster, konferenser (i vanliga fall), golfspelare och matgäster. Restaurang Bistron har högt renommé och arbetar efter en tydlig gemensam vision. Vi arbetar nära våra lokala matproducenter och vill att varje tallrik som går ut från köket ska urskilja sig från mängden.
 
Här får du livskvalitet
Torekov är en del av Båstads kommun, som ligger på Bjärehalvön i nordvästra Skåne. Här kan du välja mellan att bo i levande byar ute på landet, vid havet eller i stadsmiljö i Båstad tätort. Oavsett var på Bjärehalvön du väljer att bo, får du en livskvalitet som gör gott för själen. Omgivningarna är lugna och trygga, med fantastisk natur och ett brett utbud av upplevelser. Till Ängelholm är det 20–30 min, Helsingborg och Halmstad ca 40–50 min.
 
Fördelar inom GRAM Hotels
Torekov Hotell är en del av GRAM Hotels där även Hotel Skansen, Hotel Riviera Strand, Pepe’s Bodega och Papas ingår. Alla hotellen är miljömärkta med Svanen och certifierade av Svenska Möten. Som fast anställd inom GRAM Hotels har du generösa förmåner på våra anläggningar och möjlighet till karriärutveckling inom koncernen.
 

Om tjänsterna:

KOCKAR
Vi söker dig som:
kan erbjuda goda referenser
gillar att arbeta med fantastiska råvaror i en fantastisk miljö
har en stark känsla för kvalitet
kan arbeta självständigt och i team för att nå egna och företagets mål
är en social, glad, energigivande och öppen person
är bra på att hantera stress
Arbetstider och omfattning: Varierande. Tillsvidare.
 
HOVMÄSTARE
Vi söker dig som:
har goda referenser
kan arbeta självständigt och i team
har en hög social kompetens
har några års erfarenhet av restaurang, både kvälls- och dagservice
har god kunskap om mat och dryck
har erfarenhet av att vara arbetsledare
Arbetstider och omfattning: Varierande. Tillsvidare.
 
KYPARE
Vi söker dig som:
har goda referenser
kan arbeta självständigt och i team
har en hög social kompetens
har tidigare erfarenhet av restaurangbranschen
Arbetstider och omfattning: Varierande. Tillsvidare.
 

Kontaktperson:

Vid frågor kontakta restaurangchef Peter Thörne Modig:
Peter.T.Modig@torekovhotell.se, +46 738 411542

Contact details

Name: Peter Thörne Modig

Title: Restaurangchef Torekov Hotell

E-mail: Peter.T.Modig@torekovhotell.se

Phone: +46 738 411542

About the company

Längst ut på undersköna Bjärehalvön ligger Torekov Hotell. Här blir luften klarare, tankarna lättare, axlarna sänks. Varje rum och svit har en egen terrass, Bistron serverar närodlat och gärna kravmärkt, tennisbanorna och utegymmet lockar till utomhusträning. Hotellet är en del av GRAM Group och självklart är hela hotellet Svanenmärkt.
www.torekovhotell.se | www.gramhotels.se

"Lokalt och vällagat med mat värd en omväg"

Helsingborgs Dagblad maj 2019

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!