Vi söker maskinoperatör till kund i Bredaryd!

  • Värnamo

  • Maskinoperatör

  • 2021-03-05

Vi söker nu en erfaren maskinoperatör till vår kund i Bredaryd!
 
Du kommer jobba som maskinoperatör och ansvara för att leverera i rätt tid och självklart med rätt kvalitet! Du arbetar också med förebyggande underhåll och förbättringsarbete - LEAN är ett ledord för dig! Hjullastarkort (yrkesbevis C2) är meriterande. Som förare måste du vara noggrann och ansvarsfull.
 
Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Som person är du teknisk och värdesätter noggrannhet och kvalitet. Du bör också vara en lagspelare, som gärna hjälper dina kollegor och bidrar till en positiv stämning. Du gillar att samarbeta med andra och att bidra till hela teamets framgång! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 
Rekryteringsarbete och intervjuer sker löpande, så tjänsten kan tillsättas innan annonsen löper ut. Du söker tjänsten direkt via Future Bemannings hemsida: www.futurebemanning.se
Vid frågor kan du kontakta oss på:
Tel: 010-1618900
Mail: info@futurebemanning.se

Contact details

Name: Jessica Lindman

Title: HR-ansvarig

E-mail: jessica@futurebemanning.se

Phone: 073-4248667

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car
Access to own vehicle: Car

Application

Final application date: 2021-04-23
Date of publication: 2021-03-05

About the company

Future Bemanning är ett bemannings- och rekryteringsföretag med människan i fokus. Future grundades av Agneta och Matz Wiking 2014 och ägs idag av Ambrion Holding AB. Vi arbetar med personal inom såväl tjänstemannasektorn som den kollektiva sektorn.
Vår vision är att vara ett föredöme inom bemanning och förändra synen på branschen. Genom att ha medarbetarna i fokus och ta fram kreativa och nyskapande lösningar i branschen, så gör vi skillnad!
Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och utsedda av Dagens Industri till Gasellföretag 2019 och 2020!

Recruitment Manager

Jessica Lindman

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!