Vi söker nu en sälj- och bemanningsansvarig till vårt kontor i Växjö!

  • Växjö

  • Sälj- och bemanningsansvarig

  • 2021-02-12

Future Bemanning växer, och nu söker vi vår nästa kollega till vårt nyöppnade fina kontor i Växjö! För oss på Future är det en självklarhet att jobba nära våra kunder och medarbetare, och vi söker nu dig som trivs att jobba med både sälj, bemanning och personalansvar. På Future är alla medarbetare ett team, oavsett vad man har för roll eller hos vilken kund man jobbar. Som hos alla framgångsrika lag, behövs en bra inställning och rätt attityd. Vill du vara med på en spännande resa med oss på Future och vara en del av ett vinnande team? Sök denna tjänst idag!
 
Om tjänsten och kvalifikationer:
Vi behöver omgående förstärka vårt team i Växjö med en sälj- och bemanningsansvarig. Vi söker dig som är en erfaren säljare, har tidigare erfarenhet och kunskap av bemanningsbranschen samt har ett brett kontaktnät i Växjö. Du hanterar viktiga frågor i ett tidigt skede på ett lösningsfokuserat sätt, och du älskar utveckling och försäljning! För dig är det en självklarhet att nå uppsatta mål. I din roll som sälj- och bemanningsansvarig rapporterar du direkt till Kontorschef i Växjö.
 
Exempel på ansvarsområden:
- Personalansvar för alla uthyrda medarbetare i regionen
- Operativa frågor med kunder och medarbetare i regionen
- Ansvara för medarbetarutveckling
- Säljansvar för nya uppdrag hos befintliga såväl som nya kunder
- Uppsökande försäljning för nya uppdrag och kunder
 
Kvalifikationer
Du har relevant utbildning för rollen eller motsvarande relevant arbetslivserfarenhet med några års erfarenhet inom bemanningsbranschen. Du har säljerfarenhet samt ett stort nätverk i regionen. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Du är en van användare av Office-paketet. Du har B-körkort.
 
Personliga egenskaper
Du är strukturerad, mål- och resultatinriktad samt affärsmässig. Du har en positiv inställning och ett starkt driv. Vidare har du lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbt samt en vilja att ”göra det lilla extra”. Du är en lagspelare, som gärna hjälper dina kollegor och bidrar till en positiv stämning. Du är också flexibel, prestigelös samt har social kompetens.
 
Ansökan:
Du söker tjänsten genom att klicka på "Sök den här tjänsten" i annonsen. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
För mer information kontakta oss via:
tel: 010-1618900
e-post: info@futurebemanning.se
Observera att vi inte tar emot din ansökan genom mail eller telefon.

Contact details

Name: Jessica Lindman

Title: HR-ansvarig

E-mail: jessica@futurebemanning.se

Phone: 073-4248667

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2021-04-30
Date of publication: 2021-02-12

About the company

Future Bemanning är ett bemannings- och rekryteringsföretag med människan i fokus. Future grundades av Agneta och Matz Wiking 2014 och ägs idag av Ambrion Holding AB. Vi arbetar med personal inom såväl tjänstemannasektorn som den kollektiva sektorn.
Vår vision är att vara ett föredöme inom bemanning och förändra synen på branschen. Genom att ha medarbetarna i fokus och ta fram kreativa och nyskapande lösningar i branschen, så gör vi skillnad!
Vi är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och utsedda av Dagens Industri till Gasellföretag 2019 och 2020!

Recruitment Manager

Jessica Lindman

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!