Saneringstekniker C-kort Sandviken

  • Sandviken

  • Saneringstekniker

  • 2021-02-05

Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 650 medarbetare på ett flertal orter i Mellansverige med verksamhet inom sju verksamhetsområden: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, industriella projekt, VA-teknik och processvatten och värmeväxlarservice. Vi söker nu en saneringstekniker till vår verksamhet i Sandviken.
 
Som saneringstekniker ingår du i ett team som sanerar hos våra industrikunder och gör deras lokaler och miljöer fungerande och tillgängliga för både underhåll och produktion. Du är den som kommer med utrustningen till fältet och får i din vardag en unik möjlighet att lära känna de ledande industrierna i regionen. Du får uppleva alltifrån pappersbruk, sågverk, stålproduktion och andra tillverkande industrier.
 
Som person är det viktigt att du har rätt attityd och inställning och att du uppskattar att jobba med fysiskt krävande arbetsuppgifter. Det här jobbet är inget för den som vill sitta stilla. Vi erbjuder ett genuint och härligt gäng med fin sammanhållning och en varierande och utmanande vardag.


Arbetsuppgifter

Alla förekommande arbeten som utförs med spolbilar, slamsugare och torrsugare. Annat arbete inom industrirengöring kan även bli aktuellt, exempelvis högtryckstvättning, damm- och våtsugning, isblästring, handtorkning m.m. Arbete på hög höjd och i slutna utrymmen förekommer.

Kvalifikationer och egenskaper

Som sanerare behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Vi lägger därför stor vikt vid att du kan ta och känna ansvar samt att du alltid sätter säkerheten främst. Vi söker dig som är i god fysisk kondition, som är positiv och trivs med ett varierande arbete.

Krav: Körkort behörighet C samt YKB.
Starkt meriterande: ADR-Tank, CE-Behörighet
Arbete inom stål och pappersindustrin är meriterande, samt att du har arbetat med sugbilar; både spolbilar, slamsugare samt torrsugare och har branschvana inom sanering.

Tillsättning av tjänsten sker löpande.

Contact details

Name: Magnus Hammarlund

Title: Platschef

E-mail: magnus.hammarlund@enerco.se

Phone: 070-4169197


Name: Sebastian Hellström

Title: Gruppchef Sandviken

E-mail: sebastian.hellstrom@enerco.se

Phone: 070-796 70 59

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Various
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Heavy truck

Application

Final application date: 2021-03-05
Date of publication: 2021-02-05

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 650 medarbetare inom sex verksamhetsområden: engineering, verkstad, mekaniskt underhåll, industrirengöring, VA-teknik, processvatten/värmeväxlarservice samt industriella projekt. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du på ett flertal orter i Mellansverige. Huvudkontoret finns i Hofors.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!