Läkare och Sjuksköterskor till vaccinering

  • Stockholm

  • Leg. sjuksköterska

  • 2021-01-18

Läkare och Sjuksköterskor för Covid-19 vaccinering

Beredskapslyftet söker dig med rätt att sticka
 
Beredskapslyftet startade i mars 2020 för att stötta vården under coronapandemin med frivilliga personalresurser från näringslivet. Sedan slutet av december 2020 har Beredskapslyftet hjälpt regionerna i Stockholm, Skåne, Västra Götaland och Sörmland att hitta sjuksköterskor och undersköterskor i näringslivet som kan gå in under en kortare period för att stärka upp vården. Hittills har 250 personer från ett 50-tal företag anmält sig och slussats vidare till vården runt om i Sverige.
 
Nu när vaccineringen går in i nästa fas söker vi efter sjuksköterskor och läkare som kanske lämnat vården men som vill hjälpa till under denna kritiska period. Vi letar också efter pensionerande sjuksköterskor och läkare som fortfarande har rätt att vaccinera.
 
Är du leg. läkare eller leg. sjuksköterska och är villig att stödja vården under en begränsad period med vaccinering? Skicka in din ansökan och bifoga en kopia på din legitimation.
 
Vi kommer att kontakta dig med mer information om uppdraget så snart vi har mottagit din ansökan.
 
Alla som ställer sig till förfogande kommer erbjudas en webbaserad endagskurs inom covid-19-vaccinering som anordnas av Sophiahemmet Högskola.

Contact details

Name: Mitra Frost

E-mail: mitra.frost@novare.se

Phone: 0736409239


Name: Michelle Borin

E-mail: michelle.borin@novare.se

Phone: 0763174692

Terms

Type of employment: Temporary employment
Working hours: Various
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2021-03-31
Date of publication: 2021-01-18

About the company

Novare Public erbjuder rekrytering av chefer och specialister till offentlig sektor. Vi har ett stort nätverk och flera ramavtal med offentliga verksamheter. Genom vårt omfattande kandidatnätverk kan vi snabbt hjälpa våra kunder att hitta dem bästa kompetenserna.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!