Mark- och anläggningsarbete Stockholm

  • Stockholm

  • Markarbetare

  • 2021-01-01

Med anledning av en ökad efterfrågan behöver vi nu anställa ytterligare Markarbetare/Anläggningsarbetare helst med kunskaper om rörläggning. Som Markarbetare kommer du att arbeta med grundläggning och schaktning, rörläggning för vatten och avlopp, injustering, stensättning, återfyllning och finplanering.
 
Vi söker dig som har:
- Minst några års erfarenhet av markarbeten inom grundläggning/rörläggning.
- Utbildning inom bygg och anläggning eller motsvarande kunskaper.
- B-körkort och tillgång till bil.
 
Om du behärskar tvåfalls laser samt svetsning av PEM-ledningar, (svetsintyg EN13067/EWF 581) är detta extra meriterande.
 
Du kan ansöka via vår hemsida www.bangnielsen.se under lediga jobb och där svara på våra frågor samt bifoga ditt CV med mera. Vi ta inte emot ansökningar via telefon.
 
 

Contact details

Name: Mikael Ohlsson

E-mail: mikael.ohlsson@bangnielsen.se

Phone: 0708838342

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car
Access to own vehicle: Car

Application

Final application date: 2021-02-07
Date of publication: 2021-01-01

About the company

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Växjö.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!