Lokalstrateg/kontraktsförvaltare till Hedemorabostäder

 • Hedemora

 • Lokalstrateg/kontraktsförvaltare till Hedemorabostäder

 • 2020-11-05

Är du sugen på nya utmaningar och brinner för fastigheter och service? Vi söker nu efter dig som gärna vill vara en spindel i nätet, älskar lokalförsörjningsfrågor men som också vill vara en del av allt spännande som händer hos oss just nu. I ett växande Hedemora med fler invånare ökar också lokalbehoven för kommunens kärnverksamheter. I den här nya och spännande tjänsten kommer du arbeta med avtals- och lokalförsörjningsfrågor mot kommunens olika förvaltningar. 
 
Verkar det intressant? Då tycker vi absolut att du ska läsa igenom hela annonsen nedan....
 
VÅR AVDELNING
Vi jobbar teamorienterat med våra hyresgäster och har alltid ett stort fastighets- och kundfokus. Som lokalstrateg/kontraktsförvaltare arbetar du i en avdelning som kallas inre skötsel där förvaltare, handläggare, drift och skötsel ingår. Vi har även en egen VVS-ansvarig och målare som ingår i teamet. En givande del av jobbet är det nära samarbete du kommer att ha med våra andra avdelningar, så som marknad, uthyrning, administration, städ, yttre skötsel och projekt. Tillsammans fångar vi helheten och kan leverera den bästa servicen.
 
Som medarbetare kommer du att bli delaktig i olika spännande utvecklingsarbeten med bland annat införande av nytt fastighetssystem, nya processer och effektiva arbetssätt. Vi kommer from årsskiftet att ta över kommunens avtal samt lokalplaneringen i kommunen vilket gör att vi är i behov av förstärkning av en ny person som kan vara vår part i lokal- och avtalsfrågor gentemot våra hyresgäster inom de kommunala verksamheterna. Du kommer även hantera beställningar mot de externa fastighetsägarna och göra överenskommelser vid tex lokalanpassningar.
 
TJÄNSTEN 
Tjänsten kommer att vara en central funktion inom lokalförsörjningen och har stor inverkan på hur vi utvecklar koncept och affärsnytta för våra kunder. I din roll förväntas du kunna tolka kundernas behov och därefter presentera innovativa, effektiva lösningar som stödjer kundens verksamhet. Detta arbete sker i samverkan med kunden och mestadels i projektform där lokalstrategen förutsätts ha en drivande roll. Vår strävan är att arbeta kostnadseffektivt och alltid upplevas som professionella - helt enkelt en trygg och pålitlig partner. Vi vill bidra till att ge kärnverksamheten en produktiv, säker och trivsam verksamhetsmiljö. 
 
Dina arbetsuppgifter kommer att spänna över ett brett och varierat område som bland annat innebär:
 • Lokaloptimera/-effektivisera i nära samarbete med kommunens verksamheter
 • Hantera frågor kring den avtalsportfölj som finns samt vid behov förhandla och ta fram nya hyresavtal
 • Bereda lokalärenden för beslut på olika nivåer
 • Vara behjälplig i att ta fram lokalprogram samt långsiktiga lokalförsörjningsplaner tillsammans med verksamheterna
 • Göra förstudier och delta i lokalförsörjningsprojekt
 • Utifrån verksamheternas lokalprogram även ta fram funktionskrav för lokaler och presentera lokallösningar
 • Leda lokal- och lokaldialogmöten samt delta i kundträffar
 • Handlägga inkomna lokalförfrågningar initialt och beroende på ärendets omfattning lämna förslag till fortsatt handläggning
DIN PROFIL
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och strävar alltid efter att skapa ett bra teamarbete i projekten. Vi vill att du inspireras av att jobba i team, att vara med där det händer och hjälpa till med det som behövs för att ro projekten i hamn. Din sociala förmåga i kombination med ditt strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din egen vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan arbeta mål- och resultatinriktat.
 
Du har en relevant akademisk utbildning inom området alternativt motsvarande erfarenhet från verksamhetsområdet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande uppdrag men att du nu känner dig redo för nya utmaningar tillsammans med oss. Du blir särskilt lyckosam om du har erfarenhet av att driva projekt, god branschkännedom samt har ett stort intresse för våra frågor. Meriterande är erfarenheter av offentlig upphandling (LOU) samt arbete i en politiskt styrd organisatíon med avtals- och lokalförsörjningsfrågor.
 
VI ERBJUDER
En spännande tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna. 
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Per Männikkö

Title: HR Dalarna

E-mail: per@hrdalarna.se

Phone: 070-592 90 80


Name: Johan Bergvik

Title: HR Dalarna

E-mail: johan@hrdalarna.se

Phone: 070-652 90 80

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-12-06
Date of publication: 2020-11-05

About the company

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med ca 15 500 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.
Läs gärna på hedemora.se för mer information.

AB Hedemorabostäder äger och förvaltar fastigheter för uthyrning av ändamålsenliga bostäder och lokaler i Hedemora kommun, med därtill hörande service och miljö. Hedemorabostäder har ett systerbolag Hedemora Kommunfastigheter som äger, utvecklar och förvaltar merparten av Hedemora kommuns verksamhetslokaler. Därutöver sköter bolaget gator, parker och lokalvård för Hedemora kommun.

Vi skapar förutsättningar för det goda boendet genom att erbjuda ett möjliggörande klimat för Trygghet – Service – Trivsel genom inflytande och engagemang. Tillsammans planerar och jobbar vi för en attraktiv kommun där boende, företagare och besökare ska trivas, utvecklas och växa.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!