Ultraljudsbarnmorska sökes

  • Stockholm

  • Ultraljudsbarnmorska

  • 2020-10-26

 
Är du erfaren en ultraljudsbarnmorska? Känner du igen dig i Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Har du stort kundfokus, är flexibel, självgående och prestigelös?
 
Mama Mia Stockholm växer och vi behöver förstärka vårt ultraljudsteam med ytterligare ultraljudsbarnmorskor. Vill du bli vår nya kollega och vara med att utveckla Mama Mias ultraljudsmottagningar i Stockholm?
Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och fortbilda oss tillsammans med våra kompetenta specialistläkare. 
 
Dina arbetsuppgifter:
Sedvanliga arbetsuppgifter som ultraljudsbarnmorska.. Du arbetar i nära samarbete med Mama Mias ultraljudsbarnmorskor och verksamhetschefen inom ultraljud. Du arbetar också mycket nära våra mödravårdsbarnmorskor inom Mama Mia Stockholm.
 
Din profil:
Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med ultraljudskompetens. Du har några års arbetslivserfarenhet inom ultraljud och det är meriterande om du har  KUB-certifiering.
 
Som person är du engagerad, empatisk, självgående och prestigelös, du är även flexibel och ansvarstagande gällande både ditt arbete, kunder och verksamhet. Då ditt arbete är väldigt självständigt måste du vara driven och van att själv strukturera ditt arbete, samtidigt är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och arbetar för ditt team, mottagningen och Mama Mia.
 
Anställning och ansökan:
Tillsvidareanställning.
 
Mama Mia har kollektivavtal.
 
Tillträde enligt överenskommelse.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta:
Verksamhetschef Ultraljud / Leg. Barnmorska Maria Liljare, maria.liljare@mamamia.se 0733 592077
eller HR-ansvarig Kamilla Hagel kamilla.hagel@lideta.se
 

Contact details

Name: Maria Liljare

Title: Verksamhetschef Mama Mia Ultraljud

E-mail: maria.liljare@mamamia.se

Phone: 0733 592077


Name: Kamilla Hagel

E-mail: kamilla.hagel@lideta.se

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2021-02-28
Date of publication: 2020-10-26

About the company

Om företaget
Lideta Hälsovård är ett vårdbolag främst verksamt inom svensk Primärvård som grundades 2001. Vi delar upp verksamheten i områdena Barn-och kvinnosjukvård, Husläkarmottagning, Digital vård, Psykisk Hälsa och Företagshälsovård. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Vi har idag cirka 50 vårdenheter och omkring 300,000 listade patienter i fem regioner. I Lideta Hälsovård ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia grundades 1988 och är idag Skandinaviens enskilt största bolag inom barn- och kvinnosjukvård med mottagningar i Stockholm och Skåne. Mama Mias verksamhet omfattar mödravård, gynekologi, preventivmedelsrådgivning, obstetriska ultraljud, barnavårdscentral samt barn-och ungdomsmedicinsk mottagning.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De senaste åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!