Armerare Göteborg

  • Göteborg

  • Armerare

  • 2020-09-16

Vi söker vi nu 2 armerare betongarbetare till ett långvarigt projekt i Göteborg. 
 
Du behöver ha flerårig erfarenhet som betongarbetare, helst på storbyggen (nyproduktion) och vara både en skicklig yrkesarbetare, noggrann i ditt arbete och kunna samarbeta bra med andra.
 
Du ska tillsammans med din kollegor bla armera golv och väggar.
 
Yrkesbevis och kunskapen att läsa ritningar är meriterande men inget krav. Däremot måste du av säkerhetsskäl kunna prata svenska.
 
Lön enligt kollektivavtal med Byggnads.
 
Jobbet söker du via vår hemsida (www.bangnielsen.se/ lediga jobb) och där svarar på våra kompletterande frågor. Du kan inte söka jobbet via telefon.
 
Urvalsprocessen startar omgående så sänd in din ansökan snarast via vår hemsida.
 
 

Contact details

Name: Mikael Ohlsson

E-mail: mikael.ohlsson@bangnielsen.se

Phone: 0708838342

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-09-23
Date of publication: 2020-09-16

About the company

Bang & Nielsen förser svensk industri med kvalificerade medarbetare och behovsanpassade lösningar inom rekrytering, bemanning och utbildning.

Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren med de bästa anställningsvillkoren, där medarbetarna vill stanna kvar och arbeta under många år. På så sätt blir vi våra kunders första val när de behöver personal och dessutom kan vi erbjuda våra återkommande kunder en möjlighet att välja den personal som passar bäst in på deras företag och de specifika uppgifter som skall utföras. Därutöver vill vi vara en inkörsport för dig som vill vidare i karriären, genom att agera bro mellan dig och din framtida arbetsgivare.

Vi är medlemmar i BI, Svenskt Näringsliv, EIO samt Transportföretagen, vilket säkrar korrekta avtal, löner, samt en trygg arbetsplats.
Vi finns representerade med kontor i Malmö, Stockholm, Göteborg och Växjö.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!