Produktionsledare till Huddig AB i Hudiksvall

  • Hudiksvall

  • Produktionsledare

  • 2020-08-25

Vill du leda ett stolt och starkt team som tillverkar världens mest avancerade grävlastare?
Vi söker dig som vill ta dig an rollen som Huddigs nya produktionsledare inom avsnittet plåt, svets och bearbetning. Rollen innefattar personalansvar om cirka trettio personer, arbetsledning och effektivisering och utveckling av arbetssätt och processer. Produktion är i huvudsak delad i två avdelningar, vilket medför att du arbetar tätt ihop med din kollega som ansvarar för monteringsverksamheten. Du rapporterar till fabrikschefen.
 
Genom en tydlig och involverande daglig ledning och styrning säkerställer du förutsättningar för ditt team att levera enligt plan samtidigt som du driver utvecklingen mot morgondagens komponenttillverkning.
 
Din profil
Du har flerårig erfarenhet från liknande ledarroll inom tillverkande industri. Meriterande är intresse och erfarenhet av effektiviserings- och förbättringsarbete genom LEAN samt kunskaper i Monitor samt erfarenhet från industri med svetsbearbetning liksom kännedom om ISO 3834-2 (Kvalitetscertifiering svets).
 
Förutom relevant bakgrund kommer stor vikt att läggas vid ledaregenskaper. Vi ser framför allt att det är viktigt att du har lätt för att se förbättringsmöjligheter och har förmågan att leda, engagera och motivera andra till delaktighet i nya framgångsrika arbetssätt i syfte att säkra fortsatt framgång som tillverkare av moderna grävlastare.  
 
 
 
 

Contact details

Name: Ylva Ponsiluoma

E-mail: ylva@balkefors-ponsiluoma.se

Phone: 0733434026

Terms

Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-09-27
Date of publication: 2020-08-25

About the company

Huddig AB utvecklar, tillverkar och säljer Huddig grävlastare till el-, järnvägs- och entreprenadbranschen. Företaget har sedan starten 1959 tillverkat över 12 000 grävlastare och det egna märket Huddig har länge varit marknadsledande bland grävlastare på den svenska marknaden.
Huddig tillverkar kompletta grävlastare på eget chassi baserat på de bästa komponenterna för motor, transmission och hydraulik. Huddigs grävlastare är terränggående och midjestyrda för högsta effektivitet vid arbeten inom områdena CITY, CABLE och RAIL. Kunden har en central roll i utvecklingsprocessen, då varje HUDDIG grävlastare är unikt konstruerad efter kundens önskemål.Företaget har 115 anställda och försäljningen sker via 25 auktoriserade återförsäljare i 13 länder. Huddig AB finns i kustkommunen Hudiksvall i södra Norrland. www.huddig.com

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!