Operationsteam-Stockholm

  • Stockholm

  • Operationssjuksköterska-Narkossjuksköterska-Undersköterska

  • 2020-06-10

Att arbeta i operationsteam hos oss:
Som medlem i Operationskonsulternas operationsteam arbetar du i lag med med kollegor från Operationskonsulterna Operationssjuksköterska, Narkossjuksköterska och Undersköterska. Därtill samverkar du med enhetens egna Narkosläkare och Operatör (ex kirurg, ortoped etc), arbetsplatsen är på operationsavdelning på akutsjukhus i Stockholm. Operationssjuksköterskan har ansvar för sterilitet och renlighet på operationssalen. Som operationssjuksköterska assisterar man operatören i såret och det krävs att man är väl insatt i de olika operationernas moment och ligger steget före operatören. Narkossjuksköterskan ansvarar för sövning, sedering, övervakning tillsammans med narkosläkare. Undersköterskan passar på sal och hjälper övriga i teamet efter behov. Man förbereder varje operation och avvecklar även operationen. På alla operationsavdelningar ska man vara beredd på det oförutsedda och kunna hantera akuta situationer. Att ingå i op-team är ett högkvalificerat arbete under ständig utveckling med nya operationsmetoder och instrumentarier. Operationsteamen finns med på alla typer av operationer som tex inom Kirurgi, Ortopedi, Gynekologi, Urologi, ÖNH och Akut. Arbete i Operationskonsulterna op-team innebär mestadels arbete dagtid månd-fred men kväll och helg kan förekomma. Då Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård krävs att alla våra anställda specialister har lång erfarenhet och är trygga i sin yrkesroll. Det förväntas att du som konsult ska kunna sätta dig in i nya arbetsuppgifter snabbare än andra och det är ofta så att konsulterna från Operationskonsulterna är de med längst erfarenhet på arbetsplatsen vilket ställer krav på att man även ska kunna förmedla sin kunskap till övriga medarbetare på kliniken. Det är viktigt att man följer bolagets Företagspolicy och den aktuella klinikens arbetssätt och regler. Detta uppdrag är på en stor enhet med avancerad kirurgi.

Utbildning:

KRAV
- Eftergymnasial utbildning två år eller längre – Hälso- och sjukvård

Språk:
KRAV
- Svenska

Arbetslivserfarenhet:
KRAV
- Operationssjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer
- Narkossjuksköterska, 5 års erfarenhet eller mer
- Operationsundersköterska, 5 års erfarenhet eller mer

Om dig:
Arbetet som specialistsjuksköterska/op-undersköterska inom operation är ett kvalificerat uppdrag och vi vill därför att du har minst 5 års erfarenhet inom din specialité. Vi anser att det krävs för att man ska vara tillräckligt trygg i sin yrkesroll och det stämmer väl överens med företagets roll som specialister i branschen. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera olika opererande kliniker som tex kirurgi, ortopedi, gynekologi och urologi. Du ska gärna vara intresserad av kompetensutveckling och ett steg framåt i karriären. Vi premierar deltagande i kurser och utbildningar.

Lön, ersättning och förmåner:
Vi ordnar med resa och boende i förekommande fall. Allmänpension, Tjänstepension, övertidsersättning och OB. Friskvårdsbidrag. Vidareutbildningar och kurser.Trevliga företagsevent/sammankomster 6 ggr/år för bättre sammanhållning, stöd och gemenskap.

Om anställningsvillkoren:
Visstidsanställning 24/8 2020 - 23/8 2021 med möjlighet till förlängning 
eller vid behovsanställning
eller tillsvidareanställning
 
Hos Operationskonsulterna är du som anställd i trygga händer och alla medarbetare är fullt försäkrade via vårt trygghetspaket och samarbete med Folksam och AFA.

Contact details

Name: Anders Karlsson

Title: Verksamhetschef

E-mail: anders.karlsson@operationskonsulterna.se

Phone: 08-580 80 300

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-07-30
Date of publication: 2020-06-10

About the company

Operationskonsulterna är specialister på operationssjukvård, förlossningssjukvård, intensivvård och övriga specialistsjuksköterskeområden som tex ambulans, röntgen, distriktssjukvård, ögonsjukvård, akutmottagning mm. Företaget finns i hela Sverige och arbetet leds från vårt huvudkontor i Gamla Stan i Stockholm. Bolaget drivs av kliniskt verksamma specialistsjuksköterskor samt undersköterskor som är väl medvetna om vad som krävs av varje medarbetare för att kunna göra ett professionellt arbete. För dig som anställd är det en trygghet med en arbetsgivare som har stor erfarenhet av arbete inom specialistsjukvården med komplett försäkringsskydd.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!