Obstetriker för uppdrag inom mödravård till Mama Mia Nacka

  • Stockholm

  • Obstetriker

  • 2020-05-27

Är du obstetriker och känner du igen dig i Lidetas och Mama Mias värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent? Är du intresserad av anställning/uppdrag inom mödravård på deltid på vår fina mottagning, Mama Mia Nacka? Läs vidare!
 
Tjänsten:
Till Mama Mias barnmorskemottagning i Nacka Forum söker vi en obstetriker för att förstärka vårt fina team. 
 
På mottagningen arbetar du som obstetriker med graviditetskontroller en dag per vecka.
 
Mottagningen har avtal med och arbetar på uppdrag av Region Stockholm. 
 
Din profil:
Vi söker dig som är obstetriker med svensk läkarlegitimation. Du har erfarenhet av och kunskap i journalsystemet Take Care. 
 
Som person är du empatisk, engagerad och kompetent. Du är prestigelös, flexibel, van vid högt tempo, att ta egna initiativ och eget ansvar gällande både ditt arbete, kunder och verksamheten. Du är duktig på att prioritera, har en mycket god samarbetsförmåga, hugger i där det behövs och kan ändra fokus efter behov. 
 
Anställning och ansökan:
Deltid ca en dag per vecka. Anställning eller som konsult. Tillträde enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal. Vi erbjuder flexibilitet kring arbetstider, upplägg och en attraktiv lönebild.
 
Om du har frågor är du välkommen att kontakta
Linda Mosskull Arvidsson, Verksamhetschef/Barnmorska Mama Mia BMM Nacka, linda.mosskullarvidsson@mamamia.se
Tel 0736427538
 
Välkommen med din ansökan inklusive meritförteckning snarast via ansökningsformuläret. Urval och intervjuer sker löpande.
 
Om Mama Mia Nacka:
Mottagningen ligger i fina lokaler högt uppe i det högsta huset i Nacka Forum. Här erbjuder vi mödravård, preventivmedelsrådgivning och cellprovtagning.

Contact details

Name: Linda Mosskull Arvidsson

Title: verksamhetschef

E-mail: linda.mosskullarvidsson@mamamia.se

Phone: 0764920269

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Part-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-07-31
Date of publication: 2020-05-27

About the company

Lideta är ett vårdbolag med verksamhet inom primärvård, kvinno- och barnsjukvård och psykisk hälsa i Stockholm och södra Sverige. Nordstjernan är huvudägare med den uttalade ambitionen att bygga en högkvalitativ aktör inom svensk hälso- och sjukvård. Idag består koncernen av cirka 50 enheter och har idag runt 250,000 patienter. I Lideta ingår också vårdkoncernen Mama Mia.

Mama Mia är idag Skandinaviens enskilt största privata bolag inom kvinno- och barnsjukvård. Mama Mia erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa vårdtjänster inom öppenvård för alla människor i alla åldrar.

Lideta växer både genom förvärv av enskilda vårdenheter samt genom en kontinuerlig utökning av verksamheten på respektive ort. De sista åren har företaget också investerat mycket i olika digitala initiativ med målet att öka tillgängligheten för Lidetas patienter.

Våra värdeord Empatisk, Engagerad och Kompetent beskriver oss som företag, vår personal, hur vi möter våra kunder, varandra och vår omvärld.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!