Byggprojektledare till Hedemorabostäder

 • Hedemora

 • Byggprojektledare till Hedemorabostäder

 • 2020-05-14

Som vår nya Byggprojektledare kommer du få förtroendet att planera, samordna och leda olika typer av projekt. 
 
Vill du leda byggprojekt tillsammans med oss och vara en del av allt spännande som händer just nu? Då tycker vi absolut att du ska läsa igenom hela annonsen nedan....
 
TJÄNSTEN 
Vi på Hedemorabostäder är inne i en expansiv och spännande period där många planer och projekt ska förverkligas. Nu behöver vi därför utöka vår kompetens till projektavdelning och söker en Byggprojektledare. Tjänsten är fantastiskt rolig och innehållsrik vilket innebär att du är med hela vägen - från planeringsfasen och framåt. På ett tryggt och självständigt sätt med stöd från dina kollegor leder du arbetet som beställare i projekterings- och genomförandefasen fram till slutbesiktning. Du ansvarar även för projektekonomi och är ibland även sakkunnig i upphandlingar. I rollen leder och styr du konsulter, projektörer och entreprenörer. Arbetet sker ofta i dialog med medborgare, myndigheter, fastighetsägare och företag.
 
Arbetet som Byggprojektledare är oerhört självständigt och fritt med stort eget ansvar. Hos oss finns goda möjligheter att utvecklas då vi erbjuder en stor variation av olika projekt. På avdelningen finns mångåriga erfarenheter som vi gärna delar med oss av och vi ser lika mycket fram mot att ta del av dina erfarenheter och kunskaper - tillsammans utvecklas vi och gör varandra bättre. 

Dina arbetsuppgifter som Byggprojektledare kommer att spänna över ett brett och varierat område som bland annat innebär:
 • Leda planering och projektering av ny eller ombyggnader
 • Leda förändringsarbetet vid ny eller ombyggnader tillsammans med verksamheten och fastighetsförvaltare
 • Säkerställa byggprocessen genom upprättandet av en diverse bygg, arkitekt, konstruktions och marktekniska handlingar
 • Ta fram kostnadsberäkningar och tidplaner
 • Ta fram upphandlingsunderlag enligt LOU
 • Ansvara för aktiviteter som utförs under byggskedet som byggledning
 • Samordning av byggnads och installationsarbetet under uppförandeskedet
 • Besiktningar samt teknisk och ekonomisk kontroll samt kontrollansvarig enligt PBL
Vi söker dig som vill vara en del av vår framtid och som vill utvecklas tillsammans med oss!
 
DIN PROFIL
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och strävar alltid efter att skapa ett bra teamarbete i projekten. Vi vill att du inspireras av att jobba i team, att vara med där det händer och hjälpa till med det som behövs för att ro projekten i hamn. Du ser helheter och är en snabb problemlösare. 
 
Ditt tydliga, strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din egen vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan arbeta mål- och resultatinriktat. Kvalitet och service är viktigt för dig och det är av stor betydelse för dig att alltid göra ett professionellt jobb.
 
Du har en relevant akademisk utbildning inom byggteknik eller annan akademisk utbildning alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande uppdrag men att du nu känner dig redo för nya utmaningar tillsammans med oss. Du blir särskilt lyckosam om du har erfarenhet av att driva projekt, god branschkännedom samt har ett stort intresse för våra frågor. Det är meriterande om du har projektledarutbildning. 
 
VI ERBJUDER DIG
En spännande tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Per Männikkö

Title: HR Dalarna

E-mail: per@hrdalarna.se

Phone: 070-592 90 80


Name: Johan Bergvik

Title: HR Dalarna

E-mail: johan@hrdalarna.se

Phone: 070-652 90 80

Terms

Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-06-14
Date of publication: 2020-05-14

About the company

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med ca 15 500 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.
Läs gärna på hedemora.se för mer information.

AB Hedemorabostäder äger och förvaltar fastigheter för uthyrning av ändamålsenliga bostäder och lokaler i Hedemora kommun, med därtill hörande service och miljö. Hedemorabostäder har ett systerbolag Hedemora Kommunfastigheter som äger och förvaltar merparten av Hedemora kommuns verksamhetslokaler. Därutöver sköter bolaget gator, parker och lokalvård för Hedemora kommun.

Vi skapar förutsättningar för det goda boendet genom att erbjuda ett möjliggörande klimat för Trygghet – Service – Trivsel genom inflytande och engagemang. Tillsammans planerar och jobbar vi för en attraktiv kommun där boende, företagare och besökare ska trivas, utvecklas och växa.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!