Skidpatrull i Tänndalen

  • Härjedalen

  • Skidpatrull

  • 2020-04-27

Tänndalens skidanläggning söker nu Skidpatrull till vintersäsongen 2020/21

Som Skidpatrull ansvarar du för säkerhet, första hjälpen och service i backarna. Arbetsuppgifterna är allt från att ta hand om skadade till att skotta snö eller vara en hjälpande hand över hela anläggningen. Du åker dagligen i backarna och ser till att det är säkert för våra gäster att åka i anläggningen. Du vistas ute i naturen hela dagarna och du får gott om frisk luft och en härlig solbränna. Du är glad och utåtriktad, hjälper gärna till och tycker om att möta nya människor. Vi erbjuder många nya kompisar och kollegor men också oförglömliga minnen och roliga stunder!  
 
Det är meriterande om du har en sjukvårdsutbildning eller skidpatrullutbildning. Du kan arbeta lika bra självständigt som i ett lag.
 
Kvalifikationer
För att söka som skidpatrullör ska du tycka om att arbeta utomhus med ett rörligt arbete, ha god fysik och god skidvana då mycket arbete utförs på skidor.
 
Vi söker dig som har
B-körkort
Förarbevis för snöskoter
Rekrytering sker löpande och kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Contact details

Name: Nike Bent

Title: Sportchef

E-mail: nike.b@tanndalen.com

Terms

Type of employment: Temporary employment
Length: 3-6 months
Working hours: Scheduled
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-09-14
Date of publication: 2020-04-27

About the company

Tänndalen är en av Sveriges större skidanläggningar och ingår som en del i Skandinaviens största skidområde Funäsfjällen. Tänndalens skidområde består av 12 liftar och 53 nedfarter. På området finns ett flertal restauranger, caféer, värmestugor, skiduthyrning med sportbutik samt livsmedelsbutik. Hamrafjällets Lift även kallat Tänndalen ingår i Grönklittsgruppen som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag som omfattar anläggningar inom camping, temaparker och skidanläggningar.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!