Jernhusen söker en Floor Manager till Region Nordost

 • Stockholm

 • Floor Manager

 • 2020-03-20

Tjänsten:
Som Floor Manager kommer du vara Jernhusens ansikte ut mot våra hyresgäster och entreprenörer som hjälper oss att ta hand om våra resenärer. Ditt största fokus handlar om att tillsammans med dina kollegor, och våra entreprenörer, se till så våra stationer är rena, hela och trygga.
 
Du kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm. Du kommer ingå i ett större team och vara involvera i våra stationsfastigheter i ett upptagningsområde som sträcker sig från Linköping/Norrköping upp till Luleå, därav kommer resor att förekomma i tjänsten. 
 
Ute på plats är du en av de som ser först vad som händer och sker, och därefter ser till att vi gör rätt insatser och prioriteringar. Du ingår i Region Nordost förvaltningsteam som samverkar för att driva hållbara affärer såväl som hållbara fastigheter. Tillsammans med förvaltningsteamet bidrar du till att nå stationernas uppsatta mål och krav. 
 
För att lyckas i rollen:
 • har du hög närvaro ute på Centralstationerna och är Jernhusen ansikte utåt.
 • arbetar du i nära kontakt med både våra hyresgäster och entreprenörer.
 • ansvarar du för introduktion av våra nya hyresgäster, och informerar butikschefer och anställda om hur en centralstation fungerar och vilka rutiner som gäller.
 • utför du regelbundna ronder på stationer och besiktigar om det finns åtgärdsbehov för att därefter rapportera det till förvaltarna.
 • jobbar du med uppföljning så att serviceavtal följs.
 • planerar och genomför du hyresgästmöten.
 • jobbar du för att rätt kommunikation kommer till våra hyresgästers kännedom, om tex ombyggnationer, kampanjer, event och säkerhet.
 • verkar du för att varje stations designmanual följs samt att exempelvis Trafikskyltningen följer Trafikverkets riktlinjer. 
Dina erfarenheter: 
Du har troligtvis en bakgrund och erfarenhet från branscher inom serviceindustrin. Du har troligtvis jobbat i roller så som butikschef, gruppledare, Floor Manager, servicekoordinator eller liknande. Gemensamt är att ett starkt kundfokus och en hög servicenivå varit en självklarhet i dina tidigare arbeten. Vi ser det som meriterande om du har fastighetsrelaterade erfarenheter. Då tjänsten innebär resor i Region Nordost så ser vi att du har körkort. 
 
Vi söker dig som har god social kompetens och servicekänsla. Du är en självgående person med en egen inbyggd motor som är både ansvarsfull och initiativrik. Du gillar att arbeta i team och är en god kommunikatör, som jobbar metodiskt och strukturerat. 
 
Personliga egenskaper som vi uppskattar: 
 • Öppen, glad och entusiasmerande - lätt att få med dig folk.
 • Drivande, självständig och vågar ta beslut.
 • Duktig administratör och noggrann.
 • Duktig på att hantera stress och arbeta både under pressade tidsramar med högt tempo och hård arbetsbelastning tidvis.
 • Duktig på att formulera dig i både tal och skrift.
 
Om du tycker att tjänsten som Floor Manager passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
 
 

Contact details

Name: Josefin Thörnert

Title: HRBP

E-mail: josefin.thornert@jernhusen.se

Phone: 0704315012

Terms

Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-04-24
Date of publication: 2020-03-20

About the company

Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar fastigheter längs den svenska järnvägen. Vi tillhör en framtidsbransch och efterfrågan på våra tjänster är stor. Idag är vi cirka 200 medarbetare och vill ha fler med på resan mot en effektivare transportsektor, ett bättre samhälle och ett grönare Sverige. Jernhusen är helägt av svenska staten och äger 154 fastigheter till ett värde av 17,7 miljarder kronor. Läs mer på www.jernhusen.se  
I vår verksamhet är våra Stationer en viktig del, där vi har till uppgift är att ta hand om dessa så att det är tryggt och trevligt att resa kollektivt. Jernhusen äger och förvaltar idag 37 stationer och över 550 000 resenärer använder våra stationer dagligen. Nu söker vi en Floor Manager som ska vara verksam i Region Nordost. 

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!