Byggprojektledare – EGH Bygg, Stockholm

  • Stockholm

  • Byggprojektledare

  • 2020-03-13

EGH Bygg är ett snabbt växande byggföretag som står inför spännande utmaningar. Verksamheten har fortsatt mycket stor potential för tillväxt och vidare utveckling. I takt med att verksamheten växer och fler nya projekt och kunder blir aktuella behöver EGH Bygg utöka antalet medarbetare med en Byggprojektledare.
 
Rollen som Byggprojektledare på EGH Bygg innebär framförallt att du skall medverka till företagets strategi om en ökning av kommersiella projekt. Detta innebär att din roll är både säljande och ledande.
 
I rollen ingår även att ta fram kravspecifikationer och handlingar, samt sätta processer och struktur för om-, till- och nybyggnationsprojekt. Du kommer fungera som en av EGH Byggs interna experter inom byggprojektledning, och agera brygga mellan externa partners och verksamheten. Tjänsten är placerad i Stockholm, och du rapporterar till företagets VD.
 
För att lyckas i rollen har du dokumenterad framgångsrik erfarenhet inom byggprojektledning, företrädesvis inom dagligvaruhandel/snabbrörliga konsumentvaror. Vi vill att du har drivit projekt där du har haft övergripande ansvar från ax till limpa, och att du är van att ta fullt ägarskap och ansvar för hela kedjan. Har du även arbetat med försäljning ser vi det som meriterande.
 
Vi söker dig som har en stark egen inre motor. Vi vill även att du är affärsdriven, analytisk och en kommunikativ med god förmåga att växla mellan strategisk överblick och detaljnivå. Du motiveras av att arbeta med såväl operativa som strategiska frågeställningar. Som person är du resultatorienterad och ödmjuk med ett genuint intresse för affärsverksamhet, du har även en jordnära och prestigelös framtoning.
 
Gå gärna in på www.eghbygg.se och läs mer om företaget.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-04-13
Date of publication: 2020-03-13

About the company

EGH Bygg är ett expansivt byggföretag, expansion och förändring kräver ständig utveckling av rutiner utav administration samt projektledning för att säkerställa kostnadseffektiva lösningar och hög kvalitet. Våra projektledare säkerställer, tillsammans med våra byggledare, att våra kunder alltid har en smidig dialog med oss. Vi arbetar öppet och transparent i våra projekt. Vi har egna servicebilar och erbjuder helhetslösningar för underhåll inom bygg, el och VVS.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!