Butikschef - Stora Coop, Täby/ Arninge

  • Täby

  • Butikschef

  • 2020-03-02

Efter sommaren slår Coop upp dörrarna till en ny butik i Täby/Arninge. Vi söker dig som vill vara med på den resan, som Butikschef! Du kommer börja din anställning på befintliga butiken Stora Coop Täby/Arninge, och samtidigt vara med och starta upp den nya butiken, Stora Coop Täby.
 
Kunden på Stora Coop Täby ska inte bara mötas av varor till bra priser, matinspiration och förstklassigt bemötande, utan dessutom ett otroligt sortiment samt stora och fräscha avdelningar!
 
Hos oss bygger vi framgång genom att:
Vi aktivt bidrar till vår försäljning med kundernas bästa i fokus
Vi tar initiativ och är ambassadörer för Coop och våra värderingar
Vi tar ansvar för vårt arbete och vårt gemensamma resultat
 
Som Butikschef har du ansvar för butikens alla delar. Du arbetar för att hålla kundnöjdheten på toppnivå samt ansvarar för försäljning, drift, resultat, personal och förändringsarbete i butiken. Som Butikschef hos oss har du ett brinnande intresse för att leda och coacha dina medarbetare.
 
I ditt arbete ingår att:
Sätta riktning och förväntningar samt leda försäljningsarbetet tillsammans och genom din ledningsgrupp och övriga ansvariga
Skapa en säljande och inspirerande miljö i butiken
Arbeta med olika kundaktiviteter
Företräda Coop på den lokala marknaden gentemot kunderna
Säkerställa den dagliga driften – bemanning, varuförsörjning, prisvård, m.m.
Ansvara för budget och affärsplan för enheten
Initiera, leda och driva olika initiativ för att förbättra lönsamhet och resultat
Coacha och säkerställa genomförande för att uppnå ökad försäljning, resultat och kundnöjdhet
Kommunicera och leda genom våra värderingar
Ansvara för löpande personalarbete såsom arbetsfördelning, kompetensutveckling, introduktion av nya medarbetare, medarbetarsamtal, efterföljande av rutiner och regelverk etc.
 
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.
 
Erfarenhet/ kompetens
För att axla den här rollen ser vi att du har gedigen erfarenhet av att driva stora butiker med många medarbetare, och förstår den utmaningen. En förutsättning är att du ser dig själv på detta uppdrag minst 3-5 år framöver.
Vi söker en vinnarskalle som strävar efter att lyckas, som ser möjligheter framför problem! Som ledare strävar du efter att jobba mot uppsatta mål tillsammans med dina medarbetare och ledningsgrupp. Du älskar att skapa hållbara team och drivs av att ni tillsammans ska ta er framåt. Utöver detta värdesätter vi även ett ärligt, öppet och inlyssnande förhållningssätt.
 
Vi erbjuder
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en spännande bransch och i ett bolag som har en positiv utveckling och stark tillväxt. Du kommer till ett härligt team med stark sammanhållning, där alla tar ansvar för sina arbetsuppgifter samtidigt som man hjälps åt vid behov och bidrar till Coops fortsatta framgång. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid.
 
Coop värdesätter de kvalitéer som en jämn ålder- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post.
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren, 070-513 66 94 på Future Management.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-04-13
Date of publication: 2020-03-02

About the company

Coop - Den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Med cirka 800 butiker i Sverige och 3,5 miljoner medlemmar är Coop Sveriges enda medlemsägda matkedja. Varje dag arbetar Coop för att göra vardagen bättre för dig och din familj.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!