Key Account Manager – Sachajuan, Stockholm

  • Stockholm

  • Key Account Manager

  • 2020-03-02

Sachajuan är det svenska företaget med förstklassiga hårprodukter som alltid vill erbjuda kunderna ärliga och välfungerande produkter skapade med högkvalitativa ingredienser. Sedan starten har Sachajuan gjort en spännande resa, och produkterna säljs idag i över 30 länder. Nu fortsätter resan med en snabbväxande expansion i USA.
 
Sachajuan består av en kompetent grupp med stor teamanda och med en passion för det vi gör, att revolutionera branschen med högkvalitativa produkter. Nu rekryterar vi en affärsmässig Key Account Manager som kommer att ha en viktig del i den fortsatta utvecklingen. Har du en passion för att bygga starka kundrelationer och älskar att göra affärer?
 
Som Key Account Manager hos oss har du totalansvaret för försäljningen till kunder och distributörer. Till denna roll söker vi dig som brinner för och har gedigen erfarenhet av skönhetsbranschens varierande marknadslandskap. Tjänsten är mycket viktig för oss på Sachajuan då vi har kunskap och produkter för att kunna tillvara segmentets stora potential.
I denna roll vill vi se en framåtlutad kollega som tänker som en entreprenör och bygger vårt erbjudande starkare dag för dag.
 
Arbetsbeskrivning
Bygger och utvecklar affärsrelationer på Key Account nivå
Skapar lönsam tillväxt
Driver avtalsförhandlingar avseende sortiment, kampanjer, priser och villkor i linje med vår övergripande produktstrategi
Driver och utvecklar, tillsammans med dina nya kollegor, strategiska och operativa projekt
Bevakar trender och analyserar hur vi håller oss i framkant.
 
Vår nya Key Account Manager drivs av:
Nya utmaningar
Att hjälpa kollegor och att ständigt arbeta lite utanför ramarna
Att vid varje affär knyta ihop säcken och få känslan av en bra affär
Strategiskt tänkande, ordning och reda
Att hela tiden bli bättre, mer lönsam och att nå uppsatta mål inom deadline
Att skapa långsiktiga relationer
Att arbeta i ett team
 
Detta är en spännande roll som vi tror innebär att du trivs med att säkerställa att vi ligger i framkant inom vår bransch. Du kommer att få vara delaktiga på många plan, du kommer att ha en stor samverkan med samtliga funktioner inom företaget. Givetvis fokuserar vi på våra medarbetares fortsatta utveckling, och det finns bra möjligheter till att växa inom företaget.
 
Sachajuan är ett expansivt bolag som idag är verksamma på en stor internationell marknad, detta ger dig en möjlighet att arbeta på ett fartfyllt företag som har högt i tak med stor påverkansgrad. Vi ser positivt på att du i tidigare roller har haft erfarenhet av positionering av varumärken och ett brett kunnande av sälj och marknadsföring, vi hoppas att du trivs i en entreprenörsdriven omgivning och i ett positivt team.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.  
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-04-10
Date of publication: 2020-03-02

About the company

SACHAJUAN is driven by the beauty of simplicity. When we launched our range, we felt that haircare was becoming too complex. We wanted to make things easier for our stylists and clients.

Since early 2000 we’ve worked with Swedish scientists to develop the perfect professional products. We let the performance of our products speak for itself and avoid hollow marketing claims. We use only the ingredients we need; nothing more, nothing less. We are honest in our product information, so everyone understands which ingredients we’ve used and why.

Our product philosophy combines style with substance, form with function. Today SACHAJUAN is sold in more than 30 countries from Stockholm to Sydney.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!