Kund- och säljchef - Evidensia Djursjukvård, Malmö

  • Malmö

  • Kund- och säljchef

  • 2020-02-14

Brinner du för utveckling av kundmöten och försäljning kan rollen som Kund- och säljchef på Evidensias djursjukhus i Malmö vara något för dig! 
 
Evidensia Djursjukvård befinner sig i en händelserik fas och står inför flera spännande utmaningar.
Till Evidensias djursjukhus i Malmö med över 120 medarbetare söker vi nu en Kund- och säljchef. Djursjukhuset i Malmö är ett av Sveriges och Europas största djursjukhus. Djursjukhuset i Malmö har en positiv utveckling, vilket bland annat inneburit att djursjukhuset under senhösten skall bygga ut med ytterligare 1 500 kvm. Djursjukhuset fungerar som remissinstans för ett stort antal kliniker och djursjukhus. Detta tillsammans med en akutmottagning som är öppen 24 timmar om dygnet, årets alla dagar, gör att vi har en varierande bredd av patienter. Vi har hög kompetens inom kirurgi, ortopedi, internmedicin, odontologi, akut- och intensivvård samt rehab. Tillsammans jobbar vi för djurens bästa varje dag och tillsammans skapar vi en arbetsplats med trygghet och trivsel i fokus för så väl oss kollegor som för våra djurägare och patienter.
 
Våra kärnvärden engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation genomsyrar vårt arbete.
Om tjänsten: 
I rollen som Kund- och säljchef på Evidensia ansvarar du för att utveckla och driva arbetet i butik, reception, kundservice & rehabilitering genom att arbeta mot uppsatta nyckeltal och mål. Mötet med kunden är viktigt för oss och därför ansvarar du även för att utveckla och driva Evidensias kundnöjdhet framåt. Du deltar aktivt i verksamhetsutvecklingen genom marknads- och aktivitetsplaner. Rollen innehåller personalansvar och innefattar såväl rekrytering, introduktion och lönesättning som arbetsmiljö och rehabilitering.
 
Som Kund- och säljchef är du en del av den lokala ledningsgruppen.
 
Vad erbjuder vi? 
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med stora möjligheter att påverka både rollen och djursjukhusets framtida utveckling. 
 
Vem söker vi?
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av rollen som chef inom kund- och försäljningsområdet. Du ska vara:
·       Mål- och resultatorienterad
·       Strategisk och ha en helhetssyn
·       Kommunikativ på ett tydligt sätt
·       Nytänkande och innovativ
·       En god ledare 
Det är ett krav att du har din bakgrund inom djursjukvård. 

Vi söker dig som brinner för att arbeta inom djursjukvården och har ett engagemang för kunder och personal samt vill utveckla sjukhuset, butiken och den regionala samverkan med andra enheter inom Evidensia.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23. I Future Managements rekryteringsuppdrag kan sociala medier utgöra en del av rekryteringsprocessen.

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-04-14
Date of publication: 2020-02-14

About the company

IVC Evidensia är Europas ledande leverantör av veterinärvård baserad i tio länder. Evidensia är en del av IVC Evidensia, en grupp med mer än 1 300 djursjukhus och kliniker i Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige, Schweiz, Irland och Storbritannien. Evidensia är marknadsledande på den svenska marknaden och erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!