Innesäljare – Byggarnas Partner, Södra Stockholm

  • Stockholm

  • Innesäljare

  • 2020-02-10

Byggarnas Partner söker nu ytterligare en Innesäljare till sina anläggningar i södra Stockholm. För att passa i rollen har du en stark egen inre motor, ett stort engagemang och framförallt älskar du sälj och byggbranschen. Du får chansen att vara en del av ett företag med hjärta och passion för sina medarbetare och för sina kunder.
 
Arbetsbeskrivning
Som Innesäljare på Byggarnas Partner är du företagets ansikte utåt med mycket kundkontakt. Du arbetar huvudsakligen med att utveckla den lokala försäljningen mot företagets viktigaste proffskunder i närområdet. Ditt främsta mål är att skapa personliga och varaktiga relationer med både nya och befintliga kunder och tillsammans med dem utveckla och driva försäljning. I arbetsuppgifterna ingår även kundmottagning på anläggningarna, lämna offerter, teckna avtal, ta emot order och arbeta i företagets affärssystem Trygg.
Du kommer att vara placerad på någon av våra anläggningar i södra Stockholm och huvudsakligen arbeta med kundmottagning utifrån anläggningarna, men du kommer även arbeta ute på fältet med nykundsbearbetning.
 
För att passa i rollen vill vi att du är en självgående person med ett lösningsorienterat sinne med ett proaktivt förhållningssätt till ditt dagliga arbete. Rollen ställer krav på ditt intresse och på din kunskap inom byggnadsmaterial samt försäljning. Vidare trivs du i ett företag som uppmuntrar självständigt ansvar, flexibilitet, strategiskt tänk och en öppenhet mellan såväl kollegor som kunder. För att vara aktuell för uppdraget som Innesäljare på Byggarnas Partner ska du ha erfarenhet av framgångsrik försäljning inom byggbranschen, behärska svenska i tal och skrift samt ha goda färdigheter inom IT.
 
Byggarnas Partner värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Innesäljare
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-03-16
Date of publication: 2020-02-10

About the company

Byggarnas Partner bedriver byggvaruhandel vid 5 stycken anläggningar i Stockholmsregionen, Segeltorp, Tullinge, Sorunda, Vaxholm samt Vallentuna. Företaget har även ett huvudkontor samt ett logistikcenter i Segeltorp. Byggarnas Partner har cirka 45 anställda och omsätter drygt 210 miljoner SEK.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!