Djursjukhuschef - Evidensia Djursjukvård, Malmö

  • Malmö

  • Djursjukhuschef

  • 2020-02-03

Evidensia Djursjukvård befinner sig i en händelserik fas och står inför flera spännande utmaningar.

Till Evidensias djursjukhus i Malmö med över 120 medarbetare söker vi nu en Djursjukhuschef. Djursjukhuset i Malmö är ett av Sveriges och Europas största djursjukhus. Djursjukhuset i Malmö har en positiv utveckling, vilket bland annat inneburit att djursjukhuset under senhösten skall bygga ut med ytterligare 1 500 kvm.  I rollen som Djursjukhuschef har du ett helhetsansvar för kliniken i Malmö samt även för Evidensias klinik i Staffanstorp, samtidigt som ett stort fokus kommer att läggas på din och dina medarbetares fortsatta utveckling. Du är bekväm att arbeta självständigt inom givna ramar och bygga relationer med både interna och externa parter. Som Djursjukhuschef brinner du för att göra en karriär inom djursjukvård och du vill vara med och driva utvecklingen av djursjukhuset med visionen att vara det allra bästa för djuren, och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.
 
Vi söker dig som brinner för att arbeta inom djursjukvården och har ett engagemang för kunder och personal samt vill utveckla sjukhuset, butiken och den regionala samverkan med andra enheter.
 
I rollen som Djursjukhuschef på Evidensia rapporterar du till Affärsområdeschef Syd.
 
Ett urval av dina dagliga arbetsuppgifter:
·       Leda sjukhuset genom faser av stark tillväxt med bibehållen eller förbättrad lönsamhet.
·       Leda och säkra fortsatt utvecklings- och förändringsarbete inom bl.a. nya tjänster, kvalitet, kompetens och service.
·       Arbeta aktivt med ledarskap, utveckling och rekrytering av personal inom verksamheten.
·       Attrahera och behålla nyckelpersoner i teamet.
·       Skapa en bra sammanhållning och motivation med levande värdegrund.
·       Kontinuerligt förbättra flöden och rutiner för en bra effektivitet med kund och kvalitet i fokus.
·       Arbeta löpande med verksamhetsutveckling och i samarbete med den lokala ledningsgruppen utveckla, kommunicera och följa upp verksamhetsplanen.
·       Utveckla och driva samarbetet med externa parter och andra verksamheter inom koncernen, kunder, myndigheter och leverantörer.
·       Stärka Djursjukhuset i Malmös varumärke bland kunderna.
 
För att lyckas i rollen har du dokumenterad framgångsrik ledarerfarenhet med stort driv och ödmjukhet. Vi söker dig som är affärsdriven, analytisk och en kommunikativ ledare med god förmåga att växla mellan strategisk överblick och detaljnivå. Du motiveras av att arbeta med såväl operativa som strategiska frågeställningar. Som person är du resultatorienterad och ödmjuk med ett genuint intresse för affärsverksamhet, människor och djur, och har en jordnära och prestigelös framtoning.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94. I Future Managements rekryteringsuppdrag kan sociala medier utgöra en del av rekryteringsprocessen.

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Djursjukhuschef
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-03-09
Date of publication: 2020-02-03

About the company

IVC Evidensia är Europas ledande leverantör av veterinärvård baserad i tio länder. Evidensia är en del av IVC Evidensia, en grupp med mer än 1 300 djursjukhus och kliniker i Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige, Schweiz, Irland och Storbritannien. Evidensia är marknadsledande på den svenska marknaden och erbjuder trygg och personlig vård för hundar, katter, exotiska djur och hästar. På lokala djurkliniker och specialiserade djursjukhus i hela Sverige får viktiga familjemedlemmar hjälp med förebyggande friskvård, primärvård, akutvård, avancerad kirurgi och rehabilitering. Varje möte med djur och ägare ska göra skillnad och tillsammans tar våra engagerade medarbetare emot över 500 000 patientbesök per år.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!