Fastighetschef till Hedemora Bostäder

 • Hedemora

 • Fastighetschef till Hedemora Bostäder

 • 2020-01-31

TJÄNSTEN 
Som vår nya Fastighetschef på Hedemorabostäder och Hedemora kommunfastigheter kommer du få förtroendet att leda, planera och samordna framförallt det strategiska och taktiska men också delar av det operativa arbetet på avdelningen.
 
Du får också förmånen att leda och utveckla din kompetenta avdelning som i dagsläget består av 16 medarbetare med olika ansvarsområden. I ditt uppdrag har du helhetsansvaret för avdelningens ekonomi, personal-/verksamhets planering samt arbetsmiljöarbetet. Du ingår i företagets ledningsgrupp. Här finns alltid ett gott stöd och ett nära samarbete med företagets VD, övriga avdelningschefer samt vår ekonomichef. 
 
Dina arbetsuppgifter som Fastighetschef kommer att spänna över ett brett och varierat område som bland annat innebär:
 • Tillsammans med övriga i ledningsgruppen utarbeta mål och strategier
 • Ett långsiktigt och hållbart arbetsmiljö-, resultat- och personalansvar för din verksamhet
 • Utveckla verksamheten genom mål för avdelningen (verksamhetsplaner och aktivitetsplaner)
 • Ansvara för att fastighetsverksamheten bedrivs på ett effektivt och utvecklande sätt
 • Planera och leda arbetet med ständiga förbättringar
 • Våra långsiktiga underhållsplaner
 • Ramavtalsupphandlingar med nya och befintliga leverantörer
 • Övergripande ansvar för att egenkontroll och myndighetskrav efterföljs
Att ge stöd, råd och styrning till dina medarbetare är något du trivs med. Vi ser gärna att du vill hantera frågor som omvärldsbevakning för att vi tillsammans ska kunna utvecklas på ett långsiktigt och hållbart sätt. Vi söker dig som dels vill utvecklas tillsammans med oss men som också vill bidra till att göra oss ännu bättre. Du vill vara en del av oss och vår framtid!
 
DIN PROFIL
Dina erfarenheter, egenskaper och ditt engagemang är det absolut viktigaste för oss. Ditt naturligt närvarande och kommunikativa ledarskap är egenskaper vi värdesätter tillsammans med förmågan att upprätta goda relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners.
 
Du älskar att möta människor, jobba med människor och du strävar alltid efter att skapa goda förutsättningar för dig själv och dina medarbetare. Ditt ledarskap skapar energi och engagemang och du har förmågan att få medarbetare att växa och utvecklas. Du utmanar gärna andra att utvecklas samtidigt som du fungerar som en förebild och kulturbärare vilket bidrar till att dina kollegor trivs och vill vara en del av ditt ledarskap. Ditt tydliga, strukturerade och lösningsfokuserade arbetssätt underlättar din egen vardag och bidrar till att du på ett bra sätt kan arbeta mål- och resultatinriktat.
 
Vi vill att du har en relevant akademisk utbildning inom förvaltning/byggteknik eller annan akademisk utbildning alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dina tidigare erfarenheter från liknande uppdrag i ledande ställningar har bidragit till din förmåga att bygga, leda och utveckla lag och relationer. Vi tror att du blir särskilt lyckosam om du har god branschkännedom och stort intresse för våra frågor. Meriterande är erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation.
 
VI ERBJUDER DIG
En spännande tjänst med roliga och varierande arbetsuppgifter. För oss är det också viktigt att du känner dig stolt över det företag som får din tid och ditt engagemang, att du gillar dina arbetsuppgifter och att du tycker att det är kul och trivsamt att vara tillsammans med oss på dagarna.
 
Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Per Männikkö

Title: HR Dalarna

E-mail: per@hrdalarna.se

Phone: 070-592 90 80


Name: Johan Bergvik

Title: HR Dalarna

E-mail: johan@hrdalarna.se

Phone: 070-652 90 80

Terms

Job Title: Fastighetschef till Hedemora Bostäder
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-02-24
Date of publication: 2020-01-31

About the company

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med ca 15 500 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.
Se även www.hedemora.se för mer information.

AB Hedemorabostäder äger och förvaltar fastigheter för uthyrning av ändamålsenliga bostäder och lokaler i Hedemora kommun, med därtill hörande service och miljö. Hedemorabostäder har ett systerbolag Hedemora Kommunfastigheter som äger och förvaltar merparten av Hedemora kommuns verksamhetslokaler. Därutöver sköter bolaget gator, parker och lokalvård för Hedemora kommun.

Vi skapar förutsättningar för det goda boendet genom att erbjuda ett möjliggörande klimat för Trygghet – Service – Trivsel genom inflytande och engagemang. Tillsammans planerar och jobbar vi för en attraktiv kommun där boende, företagare och besökare ska trivas, utvecklas och växa.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!