j.berg Gardin Markis Inredning rekryterar montör med säljegenskaper

  • Östersund

  • Montör med säljegenskaper

  • 2020-01-28

Som montör på j.berg Gardin Markis Inredning får du stora möjligheter att vara med och driva företaget framåt. Vi är ett litet gäng som jobbar tätt tillsammans och ger kunder personliga lösningar på produkter inom bland annat solskydd, värmeskydd, mörkläggning, insynsskydd och markiser. Du har ett tätt samarbete med VD genom att tillsammans utveckla och utforma nya lösningar på kunders önskemål.
I din roll ingår en hel del kundkontakt utöver praktisk montering, mätning och planering. Du kommer också vara behjälplig för kunder som besöker butiken och guida dem genom företagets produktutbud och möjligheter. Själva monteringsarbetet sker till stor del utomhus och är fysiskt krävande.
 
Du som söker tjänsten gillar att arbeta med kroppen, uppskattar kundmöten och har en naturlig fallenhet för tekniska och praktiska lösningar. Vi söker dig som värdesätter att leverera kvalitet och kundnöjdhet.
Större delen av arbetet utförs självständigt vilket innebär att du har ett stort ansvar och förmåga att kunna driva ditt eget arbete.
 
Meriterande är att du innehar en yrkesutbildning inom exempelvis bygg- eller elbranschen, dock inget krav. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper och att du passar in i vårt team.
Hos oss hamnar du i ett glatt gäng som månar om varandra och är genuint intresserade av att bidra med personliga lösningar till våra kunder.

För tjänsten krävs att du innehar körkort och kan uttrycka dig väl i såväl tal som skrift. Arbetstiderna är förlagda dagtid måndag till fredag med undantag för eventuella mässor eller liknande. 
 
Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
 
 

Contact details

Name: Elin von Friedrichs

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: Elin@min-byra.se

Phone: 063-140483

Terms

Job Title: Montör med säljegenskaper
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-29
Date of publication: 2020-01-28

About the company

j.berg Gardin Markis Inredning startade 2015 och är ett dotterbolag till Polarn-Innovation AB som startade 1974. Vi erbjuder praktiska lösningar inom bland annat solskydd, värmeskydd, mörkläggning och inredning. j.berg Gardin Markis Inredning använder snygga, måttanpassade, högkvalitativa produkter för både inom- och utomhusbruk och beskrivs av kunderna som personliga, förtroendeingivande och trevliga.
Vårt showroom, kontor och verkstad hittar du i Odenskog. Se gärna mer om företaget på: https://www.jberg.nu/

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!