Processtekniker

  • Gislaved

  • Processtekniker

  • 2020-03-27

TopWork söker en erfaren och duktig processtekniker till vår kund i Anderstorp. Du kommer att arbeta självständigt som operatör där processoptimering med fokus på att förbättra effektiviteten är en viktig del i rollen. Arbetet är tekniskt då du kommer att få vara med och implementera olika automationssystem och arbeta som ställare i maskinlinjerna.
 
Du har ett genuint tekniskt intresse och som person är du lätt att samarbeta med och du skapar lätt nya relationer. Vidare ser vi gärna att du har ett stort driv och motiveras av att lära dig nya saker.
 
Vi söker dig som har gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning. Har du eftergymnasial utbildning inom teknik alternativt annan utbildning/erfarenhet som kan bedömas likvärdig är det meriterande. Du har flera års arbetslivserfarenhet inom industriarbete där tidigare arbeten som ställare, automationstekniker eller liknande ses som meriterande.
 
Du hanterar både svenska och engelska i tal och i skrift och din datorvana är mycket god.
 
Tveka inte att lämna in din ansökan redan idag, då tillsättning sker löpande. 

Contact details

Name: Peter Hogla

Title: VD

Phone: 0760969593

Terms

Type of employment: Temporary employment
Length: 6 months or longer
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-04-12
Date of publication: 2020-03-27

About the company

TopWork arbetar med bemanning och rekrytering. Vi vet vad arbetsgivaren vill ha och vad som krävs för att hitta rätt medarbetare. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi är din trygga och personliga partner oavsett om du söker nya medarbetare eller nya utmaningar. TopWork – det lila extra!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!