Säljledare Delikatess – Hemköp Huvudsta, Solna

  • Solna

  • Säljledare Delikatess

  • 2020-01-23

Hemköp är butikskedjan med ett sortiment specifikt anpassat för dem som bor på orten. Om du vill ta både avdelningsansvar och leda ett team av medarbetare, då ska du söka till rollen som Säljledare Delikatess. Butiken är scenen och varje detalj en chans att göra skillnad. Är du redo att ta plats inom Hemköp, där kunden alltid står i centrum?
 
Bli en av oss
På Hemköp i Huvudsta är vi stolta över att vara del av en framgångsrik verksamhet som präglas av matglädje och ett personligt kundbemötande. Våra kunder gillar vår butik och har näsa för kvalitet, något som gör vårt arbete stimulerande och roligt. Vi har många spännande saker planerade och vår butik ska vara den bästa och trevligaste färskvarubutiken i området. Till vår handlarägda Hemköp Huvudsta söker vi nu en Säljledare Delikatess. Tjänsten är tillsvidare på heltid och inleds med en provanställning. Schemalagd arbetstid på dagar, kvällar och helger.
 
Det här får du göra
Med fokus på din egen avdelning förväntas du ansvara för allt från beställningar till svinn och bruttovinst – alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i avdelningens diskar blir också ditt ansvar. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, följa upp hur det går och delegera arbetet till medarbetarna i ditt team. Du behöver ha god produktkännedom och drivkraften att kunna erbjuda en fräsch och säljande avdelning alla dagar i veckan. Kort sagt handlar rollen om att driva och utveckla avdelningen så att den når nya höjder.
 
Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. För att trivas hos oss ska du även ha lätt för jobba i team, vara ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande. Som person är du positiv, engagerad i arbetet, en god ledare och har ett sinne för såväl detaljer som helheten.

Känner du att din personlighet och erfarenhet stämmer överens med ovanstående krav kan du vara den vi söker till uppdraget som Säljledare Delikatess.

För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post.
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Future Management, Titti Bergholtz, 070-827 11 23.
 
Hemköp eftersträvar mångfald och värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Säljledare Delikatess
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-25
Date of publication: 2020-01-23

About the company

Hemköp är butikskedjan för matintresserade människor och kännetecknas av personlig service, tonvikt på färskvaror samt ett brett sortiment. Vi finns på cirka 200 platser i Sverige, både i egenägd regi och i samverkan med handlare. Hemköp är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq OMX Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft – och inom koncernen utvecklas vi tillsammans både på höjden och på bredden

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!