Resemontör, Sandviken

 • Sandviken

 • Resemontör

 • 2020-01-14

Har du erfarenhet från montage eller underhåll inom industrin? Brinner du för kvalitet och vill du bli en del av ett nytänkande bolag med stark laganda?
 
Enerco har vuxit stadigt sedan starten 2015. Idag är vi närmare 500 medarbetare på sju orter med verksamhet inom sex verksamhetsområden: Engineering och Automation, Mekaniskt underhåll, Mekanisk tillverkning, Industrirengöring, VA-teknik och Processvatten och Värmeväxlarservice. Nu söker vi resemontörer till vår verksamhet i Sandviken.
 

Arbetsuppgifter

Som resemontör är ditt arbete fokuserat mot demontering, nyinstallationer och maskinmontage på plats hos kund. I arbetet ingår såväl monteringsjobb som svetsarbeten. Primära svetsmetoder är pinne samt rörtråd. Arbete på hög höjd med travers/truck, mobila arbetsplattformar samt tunga lyft kan förekomma. 

Kvalifikationer och egenskaper

Skallkrav är att du har erfarenhet från någon form av montage eller underhåll inom industrin. Som resemontör/resemekaniker behöver du uppskatta att jobba i en verksamhet som har ett högt tempo och en stark laganda. Du behöver ha vana av mobila arbetsplattformar, truck/travers samt "säkra" tunga lyft.

Vi söker dig med:
 • Kunskaper i mekaniskt underhåll
 • Erfarenhet av svetsarbeten, maskinmontage och resejobb
 • Entreprenörsanda och stark egen drivkraft
 
Personliga egenskaper som passar för tjänsten:
 • engagerad
 • noggrann och ansvarsfull
 • analytisk
 • driven och initiativtagande
 • kundfokuserad
 
Enerco sätter din och dina kollegors säkerhet främst och företaget arbetar aktivt med att upprätthålla en bra och säker arbetsmiljö. Därav är det av stor vikt att du delar dessa värderingar.
 
Ansök nu! Tillsättning av tjänsten sker löpande.
 
Vi tar emot ansökningar via länken i annonsen. Vi tar ej emot e-post eller brevansökningar.

Contact details

Name: Magnus Hammarlund

Title: Platschef

E-mail: magnus.hammarlund@enerco.se

Phone: 070-4169197


Name: Torbjörn Johansson

Title: Rekryterare

E-mail: torbjorn.johansson@enerco.se

Phone: 070-4169192

Terms

Job Title: Resemontör
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed
Drivers licence: Car

Application

Final application date: 2020-02-16
Date of publication: 2020-01-14

About the company

På Enerco arbetar vi för att göra våra kunder starkare. Med gedigen erfarenhet och kompetens levererar vi teknik och underhållstjänster av yppersta klass, alltid till konkurrenskraftiga villkor. I vårt arbetssätt förenar vi det bästa av två världar genom att kombinera struktur och processmognad med innovativt och snabbfotat entreprenörskap.

Vi är idag cirka 500 medarbetare inom sex verksamhetsområden: engineering/automation, mekaniskt underhåll, mekanisk tillverkning, industrirengöring, VA-teknik och processvatten/värmeväxlarservice. Våra uppdrag utförs hos kunder runt om i Sverige och världen. Våra kontor och verksamheter hittar du i Hofors, Gävle, Sandviken, Avesta, Borlänge, Horndal och Södertälje.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!