Butikschef – Wasahallen, Stockholm

  • Stockholm

  • Butikschef

  • 2020-01-14

 
Välkommen till Wasahallen, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.
 
Wasahallen erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.
 
Bli en av oss
Wasahallen är en mycket omtyckt butik i Vasastan i centrala Stockholm. Butiken brukar kalla sig för Vasastans egna ”saluhall” med stort fokus på färskvaror. Nu söker vi dig som brinner för att arbeta med mat och människor, och som ser det som en utmaning att vara med och utveckla vår butik. Till rollen som Butikschef söker vi en strukturerad, engagerad och butiksvan person som kan ta Wasahallen till nästa nivå.
 
Det här får du göra
Ditt huvudansvar som Butikschef blir att göra butiken till en inspirerande arbetsplats där kunden står i centrum och där ni tillsammans skapar kundnytta och merförsäljning. En viktig del av ditt jobb blir att se till att din ledningsgrupp samverkar och utvecklas och att dina medarbetare trivs, växer och bidrar till en positiv kundupplevelse. Som Butikschef ska du även att ha ett helhetsansvar för butiken och ansvara för att affärsidén förverkligas. Med fokus på försäljning, bruttovinst, kostnader, resultat och budget ska du driva arbetet framåt.
 
Det här förväntar vi oss
Att du är matintresserad, affärsmässig och tycker om att arbeta med människor är en förutsättning för rollen. Vi söker en erfaren Butikschef med goda ledaregenskaper och med tidigare erfarenhet från dagligvaruhandeln. Att du har jobbat med budget och resultat är ett krav, liksom att du har haft personalansvar tidigare. Givetvis ska du både känna till – och följa – rådande lagar och avtal. Du har god hand med människor, både medarbetare och kunder. Vidare är du ansvarstagande, handlingskraftig och har en positiv inställning. Det innebär bland annat att du löser problem när de uppstår, men även att du har förmågan att fånga upp och förverkliga förbättringsförslag. Att du är kommunikativ och tydlig är grundläggande i rollen samt att du har ett coachande och stöttande förhållningssätt.
 
Känner du att din personlighet och dina erfarenheter stämmer överens med ovanstående krav kan du bli Wasahallens nya Butikschef.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida www.futuremanagement.se. Vi hanterar inga ansökningar via post eller e-post.
 
Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren, 070-513 66 94 på Future Management.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Rolf Lindgren

E-mail: rolf.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0705136694


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Butikschef
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-17
Date of publication: 2020-01-14

About the company

Hemköp är butikskedjan för matintresserade där god och hållbar mat står i fokus. Vi har närmare 200 butiker i Sverige, i Hemköps organisation ingår även Tempo med cirka 150 butiker. Med fokus på färskvaror och kundmöten som guidar och inspirerar ska kundens förväntningar överträffas, både i butik och digitalt. Hemköp ingår i Axfoodkoncernen.

På Hemköp är det högt till tak och vi delar med oss av kunskap, växer och utvecklas tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare och erbjuder löpande utbildning och ny kunskap. Hos oss slutar aldrig lärandet!

För Hemköp är mångfald en styrka. Medarbetarnas kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla tjänster.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!