Fiskansvarig – ICA Stop, Täby

  • Täby

  • Fiskansvarig

  • 2020-01-08

En utmanande och attraktiv tjänst som Fiskansvarig i en av Sveriges mest inspirerande butiker är ledig. Du har nu möjligheten att bli en del av det kompetenta och målinriktade teamet på ICA Stop i Täby. Letar du efter en ny utmaning där du får vara verksam i en inspirerande och inbjudande butik som lägger stort fokus på att ständigt förbättras?
 
Som Fiskansvarig på ICA Stop är du med och utvecklar och bidrar till att butikens fiskavdelning alltid erbjuder ett fräscht och modernt sortiment som hela tiden ligger i framkant. Vi har som ambition att vara en av Sveriges bästa butiker och såklart även ha den bästa fiskavdelningen.
 
Du är en person som sprider glädje och gillar att inspirera både våra kunder och medarbetare.  Vidare ska du också vara med och bidra till att kunderna på ICA Stop alltid upplever en välkomnande och fräsch atmosfär i butiken och på din avdelning.
 
Då du får en viktig roll i butikens fortsatta utveckling är det viktigt att du trivs på en fiskavdelning, att du har ett starkt driv och ett nytänkande, samt besitter ett stort kunnande inom fisk- och skaldjursområdet. Vi vill kunna hjälpa och inspirera våra kunder genom bred kompetens på respektive avdelning, så självklart har du också ett stort intresse för mat och du är positiv och karismatisk.
 
Hos oss blir du en del av ett engagerat och oerhört kompetent team, vår butik erbjuder goda utvecklingsmöjligheter och vi efterfrågar personal som vill vara med och förbättra våra kunders upplevelse.
 
Har du några frågor eller funderingar gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Rolf Lindgren på Future Management, 070-513 66 94.
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Fiskansvarig
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-10
Date of publication: 2020-01-08

About the company

ICA Stop, tillhör profilen Supermarket och ligger belägen intill E18 Norrtäljevägen i Täby. Butiken är en av landets största ICA Supermarket. ICA Stop är en av Stockholms finaste butiker med inriktning på färskvaror och service. ICA Stop arbetar hela tiden aktivt för att utveckla både butiken och sina medarbetare. Butiken vill gärna ligga i framkant och vara först med det mesta.

På ICA Stop är det högt till tak och ingenting är omöjligt!

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!