Områdeschef – Samhall, Stockholm Nord

  • Stockholm

  • Områdeschef

  • 2019-12-13

Vill du bli en ledare i Sveriges viktigaste företag?
 
Distrikt Stockholm Nord söker nu områdeschef som drivs av att arbeta i ett kund- och medarbetarfokuserat företag. Tjänsten är första linjens chef med placering i Kista.
 
Om tjänsten
Som områdeschef på Samhall ansvarar du för medarbetare, kundrelationer samt drift och daglig styrning vilket innebär ett omväxlande, spännande och operativt arbete.
 
Du har ett tydligt ansvar för att utveckla dina medarbetare och att matcha rätt medarbetare till rätt uppdrag. Du arbetar också med att coacha dina medarbetare mot nya jobb utanför Samhall vilket är ett av dina viktigaste mål. I coachningen ingår att motivera, ta företagskontakter för rekryteringssamarbeten och skapa förutsättningar för utveckling genom arbete och utbildning.
I kundansvaret förväntas du utveckla samarbetet med både befintliga och nya kunder. Beroende på uppdragens karaktär och storlek ansvarar du som områdeschef antingen för ett eller flera uppdrag. Du arbetar i team med andra för att bidra till distriktets måluppfyllelse och lönsamhet. Som ansvarig för driften ser du till att rätt person är på rätt plats och arbetar aktivt för att säkerställa en god arbetsmiljö och nöjd kund. 
 
Vi söker dig som har:
· Ledarskapserfarenhet med personalansvar 
· Erfarenhet av sälj- och kundrelationer med goda resultat 
· Erfarenhet av att arbeta operativt med personal och kunder 
· Branscherfarenhet inom fastighetsskötsel/logistik/lokalvård är meriterande 
 
Som person är du uppmärksam, pålitlig och engagerad. Du brinner för ledarskap och tron på människors förmåga till utveckling. Du har ett affärsmässigt tänk och vet att nöjda kunder skapas genom bra leveranser och goda relationer. Du har förmågan att utveckla och coacha dina medarbetare och matcha rätt person till rätt uppdrag. Som ledare är du driven och van att arbeta självständigt utifrån ett mål och resultatinriktat synsätt samtidigt som du är en teamarbetare som samspelar med andra med fokus på distriktets och marknadsområdets utveckling. Du trivs med att skapa kontakter och utveckla goda relationer såväl internt som externt.
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se.
 
Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23.
 
Vi hanterar inga ansökningar via brev eller e-post. Alla ansökningar till Future Management hanteras konfidentiellt.
 
Välkommen med din ansökan!
 

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Områdeschef
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-03
Date of publication: 2019-12-13

About the company

Samhall är Sveriges viktigaste företag. Vi är världsledande på utvecklande arbeten som skapar nytta för kunder, medarbetare och inte minst samhället.
Samhall producerar en kombination av kundnytta, samhällsnytta och medarbetarnytta som inget annat företag kommer i närheten av. Vi har ett tydligt och konkurrenskraftigt erbjudande på marknaden – baserat på våra medarbetares kompetens och förmågor. Vår hållbara affärsidé har bland annat gjort att vi utsetts till Europas mest hållbara företag.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!