Produktionsledare till Woolpower

  • Östersund

  • Produktionsledare

  • 2019-12-17

Om tjänsten 
Vi söker en handlingskraftig produktionsledare till eftermiddagsskiftet som vill vara med och utveckla vårt produktionsflöde! Du kommer planera, leda och följa upp produktionsprocessen samtidigt som du är en närvarande, kommunikativ och trygg arbetsledare för 30-40 medarbetare. Du behöver vara en bra problemlösare och hantera avvikelser för en optimal och effektiv produktion. Du måste ha ett konstant kvalitétstänkande och göra bedömningar om produkterna motsvarar uppsatta kvalitétsmål. Förutom att jobba operativt är det mycket viktigt att du bidrar till utvecklingen av produktionen. För att lyckas med det behöver du ha ett helhetsperspektiv och tillföra analytiskt och strategiskt tänkande. Du rapporterar till vår produktionschef och ingår i produktionsledningen där det förväntas ett aktivt deltagande och intresse. 
 
Kvalifikationer 
Vi söker dig som har minst två års erfarenhet av en arbetsledande roll i ett producerande företag. Vi ser gärna att du har kunskaper inom förbättringsarbeten, arbetsmiljö och arbetsrätt. Du ska kunna tala och skriva flytande på svenska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i ett affärssystem.

Arbetstider
Mån-Tor: 15:30 – 24:00
Fre: 14:30 – 19:30
 
Välkommen med din ansökan!

Contact details

Name: Johanna Eldh

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: johanna@min-byra.se

Terms

Job Title: Produktionsledare
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-09
Date of publication: 2019-12-17

About the company

Woolpower har tillverkat ullkläder i 50 år och jobbar nu med att ta nästa steg som företag, vi söker en produktionsledare som vill vara med att utveckla företaget. Företagets enda fabrik ligger i Östersund och där sker även all förädling. Idag är vi cirka 100 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!