Maskinoperatör till Woolpower

  • Östersund

  • Maskinoperatör

  • 2019-11-29

Om tjänsten
Som maskinoperatör hos Woolpower kommer du att arbeta med något unikt i form av våra stickmaskiner. Målet är att tillsammans med övriga maskinoperatörer och tekniker producera/sticka materialet som sedan ska beredas och sys till Woolpowers produkter.

Du kommer i huvudsak arbeta med den dagliga produktionen och ansvara för att rätt mängd material i rätt kvalité levereras vidare i flödet. Du kommer utföra service och underhåll av maskinparken, felsökningar och mindre reparationer. Du genomför också löpande kvalitetskontroller på allt producerat material. Arbetet sker i en industriell miljö med en stor maskinpark vilket ger utrymme för din praktiska ådra.
 
Kvalifikationer
-Du behöver vara effektiv samtidigt som du är noggrann och kvalitetsmedveten.
-Du har gärna en teknisk eller industriell utbildning i grunden.
-Du har gärna arbetat med liknanade arbetsuppgifter.
-Du behärskar svenska i tal och skrift.
 
Övrigt
-Tillsvidaretjänst (provanställning tillämpas).
-Referenser från tidigare arbetsgivare kommer begäras in.
-Löpande urval tillämpas för tjänsten.

Contact details

Name: Johanna Eldh

Title: Rekryteringskonsult

E-mail: johanna@min-byra.se

Terms

Job Title: Maskinoperatör
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-09
Date of publication: 2019-11-29

About the company

Woolpower är Sveriges största textilproducent. Vi producerar varma underställ och sockor i ull, från garn till färdiga plagg. All produktion sker i Sveriges fjällvärld, Östersund. Av erfarenhet vet vi vad som krävs för att inte frysa. Idag är vi cirka 100 anställda, vars mål är att sprida värme. Då menar vi värme både i form av funktionella plagg och att vara ett ansvarstagande företag. Woolpower arbetar alltid med hållbarheten i fokus. En bra arbetsmiljö och ett avståndstagande mot externa miljöpåverkningar föder god kvalitet. Vi vill ge våra kunder kläder som är producerade på ett sätt som överensstämmer med våra värderingar. Vare sig de används på fritiden eller i yrket ska de värma hela vägen från insidan och ut.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!