Legitimerad Djursjukskötare - Evidensia Djursjukhuset Växjö

  • Växjö

  • Legitimerad Djursjukskötare

  • 2019-11-21

Välkommen att dela en spännande framtid med oss på Evidensia Djursjukhuset Växjö.

Arbetsplatsen:
Evidensia Djursjukhuset Växjö är ett mellanstort djursjukhus med kompetens inom kirurgi, internmedicin, bilddiagnostik (röntgen, ultraljud och CT), tand och rehabilitering. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjlighet till ett varierande och utvecklande arbete. Till ditt stöd har du kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter. Tillsammans arbetar vi för att driva den veterinärmedicinska utvecklingen framåt, för djurens bästa varje dag!
 
Om jobbet: 
Vi söker nu legitimerade djursjukskötare till vårt team för att ytterligare utveckla och utöka vår verksamhet. Erfarenhet är meriterande men vi värdesätter dina personliga egenskaper högre och viljan att utvecklas tillsammans med oss.

Vem söker vi? 
Vi söker dig som är leg. djursjukskötare och som trivs med att arbeta i team, levererar med kvalité och har ett förtroendeingivande bemötande. Du är serviceinriktad och brinner för att hjälpa våra fantastiska patienter och djurägare. För att trivas i rollen så uppskattar du flexibilitet och varierande dagar. Hos oss får du en välplanerad introduktion och möjligheten till ett utvecklande arbete. I vår verksamhet tar alla ansvar för varandra, oavsett yrkeskategori. Vi anser att en förutsättning för att kunna göra ett bra jobb är att vi trivs på arbetsplatsen tillsammans. Vi vill att du identifierar dig med våra värderingar; engagemang, glädje, respekt, kompetens och innovation.
 
Vad erbjuder vi?  
Vi erbjuder dig arbete i ett ambitiöst team med patient och djurägare i centrum. Du möter intressanta och varierande fall och får en möjlighet att arbeta med många kompetenta och trevliga kollegor som gärna delar med sig av både kunskap och erfarenhet.
Självklart erbjuder vi en uppstart innebärandes en individuell introduktion på de olika avdelningarna.
 
Ort: Växjö
Omfattning: Heltid, tillsvidareanställning. Provanställning tillämpas.
Tillträde: Enligt överenskommelse
 
För att söka tjänsten går du in på Future Managements hemsida: www.futuremanagement.se. Har du några frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Titti Bergholtz på Future Management, 070-827 11 23 eller titti.bergholtz@futuremanagement.se 

Contact details

Name: Titti Bergholtz

E-mail: titti.bergholtz@futuremanagement.se

Phone: 070-827 11 23


Name: Alexander Lindgren

E-mail: alexander.lindgren@futuremanagement.se

Phone: 0727407998

Terms

Job Title: Legitimerad Djursjukskötare
Type of employment: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-02-24
Date of publication: 2019-11-21

About the company

Evidensia är en av Europas kvalitetsledande kedjor för djursjukvård. Vi erbjuder fler specialister och mer avancerad utrustning än andra. Vi bedriver också mer utbildning och klinisk forskning än andra. Hos oss får viktiga familjemedlemmar veterinärmedicinsk service i världsklass. Tillsammans erbjuder vi ett unikt samarbete kring varje djur. Evidensia är norra Europas största och veterinärmedicinskt ledande djursjukvårdsgrupp med ett komplett erbjudande av bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. I Evidensia ingår mer än 650 djursjukhus och kliniker i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland, Schweiz, Tyskland och Storbritannien.

Vi vill vi vara det allra bästa för djuren och Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom djursjukvård.

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!