YP Yrkesbutiker söker Platschef till butikerna i Enköping och Uppsala!

  • Uppsala

  • Platschef

  • 2019-11-23

Nu söker vi efter en affärsorienterad ledare som vill jobba med B2B i våra fina butiker i Uppsala och Enköping! Vi söker dig som vill arbeta i ett företag med korta beslutsvägar, hög service och med goda framtidsutsikter! 
 
Vilka är YP?

YP är en del av Blåkläder och en rikstäckande kedja som idag består av 12 butiker. YP:s mål är att vara den bästa leverantören av arbetskläder och personligt skydd på den lokala marknaden I våra butiker finner du Blåkläders produktsortiment såväl som andra varumärken och vi levererar ett komplett sortiment inom kategorierna; yrkes- och profilkläder, samt personligt skydd så som; skor, handskar, andningsskydd, hörselskydd m.m. 
 
Om rollen

Som platschef ansvarar du för att leda och utveckla butikerna och dess medarbetare. Du ansvarar för butikens dagliga drift samt för personal, resultat och budget. För att lyckas med ditt arbete får du relevanta arbetsverktyg och vägledning av din närmsta chef, tillika VD. En viktig uppgift för dig som platschef är att säkerställa att kunden alltid kommer i första hand. Du har stor frihet i att driva butikerna och tar egna beslut utifrån givna förutsättningar.
 
Som platschef på YP driver du även din egen försäljning såväl i butik som på fältet och ansvarar för en egen kundportfölj, detta innebär att du trivs- och hämtar energi i kundmötet. Vidare har du alltid ett övergripande verksamhetsfokus och i egenskap av ledare är du en viktig kulturbärare som visar vägen för dina medarbetare. Din tid fördelar du mellan butiken i Uppsala och Enköping, men du är givetvis flexibel och mån om att vara tillgänglig även om du inte är fysiskt närvarande. Totalt ansvarar du för åtta medarbetare fördelat på både innesäljare och utesäljare och du rapporterar direkt till YP, Yrkesbutikers VD, Cecilia Zimmerman.
 
Vi söker dig som har:
  • Erfarenhet från detaljhandeln eller B2B-branschen som butikschef
  • Tidigare framgångsrik erfarenhet av att leda och utveckla andra människor
  • En hög affärsmässighet
  • Goda kunskaper från affärssystem och Officepaketet
  • Branschvana (meriterande)
Vi erbjuder...

Ett mycket intressant och omväxlande arbete där det finns stora möjligheter till personlig utveckling och möjlighet att påverka då ditt arbete kommer att vara avgörande för tillväxten i butikerna. Vidare blir du en del en av en koncern i tillväxt som expanderar både nationellt och internationellt vilket öppnar upp för goda utvecklingsmöjligheter.
 
Din arbetstid kommer att förläggas till vardagar och butikernas öppettider är 07.00-17.00. 
 
Känner du att detta är rätt utmaning för dig? Urvalet sker löpande, skicka därför din ansökan redan idag!
 
Vi värdesätter mångfald och välkomnar alla sökande, vår rekryteringsprocess är därför byggd för att ge oss objektivitet.
 
I samband med denna rekrytering samarbetar YP Yrkesbutiker med Retail Recruitment och ansvarig rekryterare Jon Spjuth. 
 
Välkommen till YP!

Contact details

Name: Jon Spjuth

Title: Recruiter

E-mail: jon.spjuth@retailrecruitment.se

Phone: 0761-60 09 16

Terms

Job Title: Platschef
Type of employment: Permanent employment
Length: Permanent employment
Working hours: Full-time
Wage conditions: Fixed

Application

Final application date: 2020-01-29
Date of publication: 2019-11-23

About the company

Det startar med en vision - YP Yrkesbutiker

YP Yrkesbutiker - En del av Blåkläder

YP skall vara den bästa leverantören av arbetskläder och personligt skydd på den lokala marknaden.
YP skall vara det självklara valet av leverantör inom YP/Blåkläders kundsegment. Ihop med dom bästa produkterna inom arbetskläder och personligt skydd på marknaden ska vi leverera den bästa expertisen och servicen till våra kunder genom den lösning som passar YP och kunden bäst.

Recruitment Manager

Jon Spjuth

Välkommen till YP Yrkesbutiker

Apply for this job

Know someone who is suitable for this job? Tell them!